Evenimentul Zilei > Monden > E gravidă şi a vrut să se sinucidă de două ori! Vedetă ştiută de toată lumea. Şoc în showbiz
E gravidă şi a vrut să se sinucidă de două ori! Vedetă ştiută de toată lumea. Şoc în showbiz

E gravidă şi a vrut să se sinucidă de două ori! Vedetă ştiută de toată lumea. Şoc în showbiz

O dezvăluire cutremurătoare a ieşit recent la suprafaţă cu privire la un moment negru din viaţa celebrei cântăreţe Katy Perry.

În prezent însărcinată, Katy Perry a dezvăluit că după despărțirea temporară de Orlando Bloom a atins un nivel psihic atât de scăzut încât a fost la un pas de sinucidere.

Katy Perry a acceptat să vorbească deschis despre cum a devenit atât de vulnerabilă după ce s-a despărțit de celebrul actor britanic în 2017.

Suferinţa emoţională a avut efecte inclusiv în cariera ei, în urma lansării albumului Witness, despre care susține că a avut „cea mai mică schimbare”, în ciuda vânzărilor de  aproape un milion de unități de pe glob.

Tânăra în vârstă de 35 de ani a fost lăsată să se „tăvălească” în „propria tristețe”, dar își aminteşte că doar credința a ajutat-o să se vindece.

În cel mai sincer interviu al său de până acum, viitoarea mămică a adăugată că, în ciuda faptului că le-a dat atât de mult altora, ea a fost lăsată „spartă în jumătate”.

Artista californiană a spus pentru SiriusXM CBC: „Cariera mea era pe această traiectorie când a urcat tot mai sus și atunci am avut cea mică schimbare, nu atât de mare din perspectiva exterioară.

Dar pentru mine a fost cutremurător. Am dat atât de multe și m-a rupt literalmente în jumătate. M-am despărțit de iubitul meu, care acum este viitorul tată.”

După ce a fost crescută de părinți penticostali, cântăreața a adăugat că a fost „important pentru ea să îşi găsească „împăcarea”.

Între timp, Katy și-a relansat relaţia cu Orlando, iar perechea așteaptă primul lor copil la sfârșitul acestui an, conform dezvăluirile lansate de Perry într-un videoclip.

Într-o mărturisire sfâșietoare, cea care a lansat numeroase hituri a dezvăluit că, dacă nu ar fi fost recunoștința, ea ar fi „sărit”.

„Recunoștința este probabil lucrul care mi-a salvat viața, pentru că dacă nu aș fi aflat asta m-aș fi zidit în propria mea tristețe și probabil doar aş fi sărit.

Dar am găsit căile de a fi recunoscătoare. Dacă devine într-adevăr foarte, foarte greu, mă plimb și spun: «»Sunt recunoscător, sunt recunoscător!» Chiar dacă sunt într-o dispoziție de c—t”, a mai spus Katy Perry.

De altfel, Katy Perry a luat în considerare sinuciderea şi în 2013, dar după despărţirea de soţul ei, Russell Brand.

La acea vreme, ea mărturisea despre piesa „By the Grace of God”, care începe cu gândurile de sinucidere ale vedetei:

„Acest cântec este despre cât de greu este la un moment dat. M-am întrebat: «Vreau să îndur?», «Voi continua să trăiesc?»

Toate cântecele sunt despre momente reale din viaţă. Nu pot scrie decât autobiografic. Am pus tot ce era evident în muzică. Le spun fanilor că dacă vor să ştie adevărul, să asculte piesele.”

sursa: Daily Star