Evenimentul Zilei > Actualitate > După SCANDALUL fără precedent din MALL, CARLA’S DREAMS se întoarce la PIATRA NEAMȚ! Află UNDE se va ține concertul și ce MĂSURI au luat acum AUTORITĂȚILE
După SCANDALUL fără precedent din MALL, CARLA’S DREAMS se întoarce la PIATRA NEAMȚ! Află UNDE se va ține concertul și ce MĂSURI au luat acum AUTORITĂȚILE

După SCANDALUL fără precedent din MALL, CARLA’S DREAMS se întoarce la PIATRA NEAMȚ! Află UNDE se va ține concertul și ce MĂSURI au luat acum AUTORITĂȚILE

După incidentului de vinerea trecută, de la concertul formatiei Carla’s Dreams, când mai mulți oameni au leșinat din cauza condițiilor, politia a deschis dosar penal pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca.

Încă nu s-au stins ecourile scandalului de la Piatra Neamț, locul unde a fost organizat concertul Carla's Dreams, în urma căruia patru oameni au ajuns la spital, iar trupa revine cu un nou concert în oraș. Reamintim că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a amendat cu 15 mii de lei conducerea mall-ului care a organizat concertul, iar procurorii continuă ancheta începută de sâmbăta trecută, urmând să stabilească cine sunt vinovații pentru incident.

„Dupa cum am promis, venim cu un update despre actiunile intreprinse in cazul concertului de la mall-ul din Piatra Neamt. Toate organele responsabile au fost sesizate sau/si s-au autosesizat si acum, in limita atributiilor legale, elucideaza cazul.
Nu vrem sa facem cazul mai mare decat este si ne bucuram ca am reusit, impreuna cu voi toti, sa atentionam organizatorii, organele de profil si comunitatea in general asupra importantei respectarii normelor de securitate.
Vrem sa multumim reprezentantilor ISU, pompierilor, personalului medical, primariei, politiei si tuturor celor care s-au implicat intr-un mod sau altul in acest caz si, nu in ultimul rand, le multumim reprezentantilor mass media pentru aducerea acestuia in atentia publica.
Ultimele stiri presupunem ca va sunt cunoscute, noi fiind siguri ca organele abilitate isi vor indeplini in mod corespunzator obligatiile.
Si cel mai important. Aveti tot respectul nostru pentru solidaritatea de care ati dat dovada.
P. S. Vrem sa va vedem. Si o sa va vedem. Pe 26 iunie la Piatra Neamt. In AER LIBER”, au spus artiștii.

Prietenii virtuali au dezvăluit că show-ul va avea loc la Curtea Domnească. „Deci ati acceptat invitatia la Curtea Domneasca, de zilele municipiului Piatra Neamt ! E ok ! Fiti siguri ca veti avea la fel de multi, sau chiar mai multi fani decat au fost la Mall ! Doresc doar sa solicitati macar un panou pe care sa va vada si cei ce nu au sansa sa fie langa scena!”.