A avut mesaje pline de înțelepciune, așa cum ne-a obișnuit, pentru toți, de la vlădică la opincă.

Însă, se pare că a scrântit-o când a făcut propagandă anti-vaccinare. „Eu dacă am spus că dacă mă împușcă cineva, adică pui  pistolul la cap, și-ntr-o parte e vaccinul și spune: Vaccinul sau glonțul? Pune glonțul, că vaccinul nu-l fac!!”, s-a înfoiat el, punându-se de-a latul însuși Patriarhului Daniel care, în Sâmbăta Mare, a zis de bine de vaccinul anti-COVID.

Nu știu dacă faptul că a rămas fără permis auto după Paști e un semn care i s-a arătat, dar ar cam trebui să ia în serios această ipoteză.

Socotindu-se de prea multă vreme deasupra legilor lumești, vitezomanul Gigi o dă tot mai des cu oiștea și-n gardul celor sfinte…

Dar să trecem la noua sa calitate de tămăduitor.

Distribuitor de medicmente, farmacist, medic, pe persoană fizică, acum ne-a mărturisit că-și face singur injecțiile, ceea ce dovedește că are reale calități și de felcer, astfel întărindu-ne în credința că se poate pupa, și la propriu, singur în tur.

Și dacă medicamentele miraculoase din care se laudă că are în cantități industriale și cu care ar fi vindecat de COVID-19 sumedenie de români le-a luat de la gura oițelor din fundul curții? A verificat vreo autoritate abilitată?

Poate o face acum după ce s-a reîntors la viața publică.

Nu cred că există în istoria lumii jucător care să fi pus de mai multe ori ghetele în cui și care să și le fi dat jos de mai multe ori ca dumnealui.

Devine tot mai evident că și cuiul lui e de origine cel puțin extraterestră, de crapă până și Pepelea de gelozie…

Ca un adevărat credincios, în industria divertismentului, a băgat printre rânduri și ceva monden, cu un ziarist care ar fi inventat o mică aventură a lui cu Tania Budi.

Noroc cu soția și fetele care, ne-a asigurat, nu cred decât în cele ce aud în biserică și în cele ce le spune soțul și tatăl lor.

Iată un frumos exemplu și pentru alți crai bătrâni care nu-și pot ține prea mulții bani în pantaloni: Duceți-vă muierile la biserică!

Deh, credinciosul, tot credincios și-n a doua zi de Paști!

Oricum, nu v-aș îndemna să vă luați nici după ce spune, nici după ce face Gigi!