După o ABSENȚĂ de 2 ani de pe PIAȚA MUZICALĂ, revine în muzică

După o ABSENȚĂ de 2 ani de pe PIAȚA MUZICALĂ, revine în muzică

După o pauză mult prea lungă pentru industria muzicală, Paris Hilton va lansa pe 30 iulie o piesă, realizată în colaborare cu doi DJ spanioli, Raúl Soto ('Chris Daniel') şi Juan Manuel Surian ('Dj Suri'), care sunt compozitorii şi producătorii acesteia. Single-ul, intitulat 'Summer Reign', a fost anunțat pe contul de Twitter al artistei.

După o pauză mult prea lungă pentru industria muzicală, Paris Hilton va lansa pe 30 iulie o piesă, realizată în colaborare cu doi DJ spanioli, Raúl Soto ('Chris Daniel') şi Juan Manuel Surian ('Dj Suri'), care sunt compozitorii şi producătorii acesteia. Single-ul, intitulat 'Summer Reign', a fost anunțat pe contul de Twitter al artistei, relatează EFE citată de Agerpres.

 

Textul a fost scris chiar de Paris, în colaborare cu compozitoarea Stinson, în timp ce de muzică şi de producţie s-au ocupat cei doi DJ spanioli, pentru a face revenirea în muzică, după doi ani de zile, cât mai spectaculoasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Melodia pe care Hilton a postat-o anticipat pe Twitter săptămâna trecută a depăşit 100.000 de vizualizări, aşteptând să fie lansată oficial.

 

Potrivit autorilor, piesa va avea două versiuni: una 'radio tropicală' şi alta 'mai dance'. 

 

Lansarea mondială va avea loc la 30 iulie, în discoteca "Amnesia" de pe insula spaniolă Ibiza, din Marea Mediterană, în prezenţa lui Paris Hilton şi celor doi compozitori spanioli.