Evenimentul Zilei > Actualitate > Duduienii șochează Anglia. Gest de terorist al interlopului, la Birmingham
Duduienii șochează Anglia. Gest de terorist al interlopului, la Birmingham

Duduienii șochează Anglia. Gest de terorist al interlopului, la Birmingham

Interlopul Anaser Duduianu a făcut măcel într-un local din Birmingham și a fost reținut de poliția britanică.

Unul dintre cei mai temuți membri ai clanului Duduianu a fost protagonistul unui eveniment halucinant în Regatul Unit al Marii Britanii. În urmă cu numai câteva zile, Anaser Duduianu a provocat un mega-scandal într-un restaurant din Birmingham.

Din cauza unui lăutar, Anaser Duduianu a pornit un scandal cu câțiva interlopi din Craiova. Încăierarea nu s-a terminat bine pentru Duduianu, care a ieșit destul de șifonat,

Supărat că a fost călcat în picioare de interlopii olteni, Anaser Duduianu a intrat pur și simplu cu mașina în restaurant, ca să se răzbune.

”Anaser a vrut să-i cânte un lăutar care a fost adus la restaurant de alt grup. De aici a pornit tot scandalul. Oamenii s-au supărat și l-au încolțit pe Anaser. După ce a fost bătut, a vrut să se răzbune și a intrat cu mașina în restaurant”, le-a declarat un martor al evenimentului ziariștilor de la cancan,ro.

Reţinut de poliția din Marea Britanie

La scurt timp după incident, Anaser Duduianu a fost reţinut. Cu acest prilej, polițiștii Britanici au aflat că interlopul era dat în urmărire internaţională de două luni, pe numele lui fiind emis şi un mandat de arestare european.

Anaser Duduianu s-ar afla în prezent într-un spital din Birmingham, pentru că  încăierarea cu interlopii din Craiova și  episodul intrării cu mașina în restaurant l-au „șifonat” serios.

Anaser Duduianu, amenințări pe rețelele de socializare

Anser Duduianu e temut în lumea interlopă din România pentru caracterul său vulcanic. Nici pe rețelele de socializare nu se sfiește să amenințe. Iată o probă edificatoare: „Terminați mă, dracu’, cu vorbe din astea, nu s-a născut ăla să ne dea de cap, pușcăria e fix nimic! A fost frate-meu să stea de vorba cu cineva să îl cheme pentru o nuntă, au ieșit oamenii din restaurant, doar au stat de vorbă cu el. Să moară scumpă mea măicuță și toți frații mei dacă există ăla să ne dea de cap. O simplă discuție amicală și atât! fiecare să își vadă de ale lui”, a fost unul dintre ultimele mesaje postate pe reţelele de socializare de Anaser Duduianu, scrie cancan.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: