Evenimentul Zilei > Monden > Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, mai tare decât James Bond, alias Daniel Craig
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, mai tare decât James Bond, alias Daniel Craig

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, mai tare decât James Bond, alias Daniel Craig

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a fost adevarata vedetă a premierei filmului lui Daniel Craig. Ultima sa apariție într-o serie dedicată lui James Bond a fost onorată de altețele regale, cu ocazia premierei.

Apariția virală a lui Kate Middleton și a prințului William pe covorul roșu la premiera filmului „No Time To Die” a fost o condiție prealabilă pentru a viziona premiera filmului, de care se pare că s-ar fi bucurat cuplul regal, potrivit unui din actorii care a fost distribuit în film, Rami Malek.

După ce William, Kate, Charles și Camila i-au trimis pe fani într-o frenezie în fața Royal Albert Hall din Londra marți, 28 septembrie, toți au intrat pentru a urmări continuarea mult așteptată la saga James Bond: No Time To Die.

Unul din actorii care au participat la realizarea filmului, Rami Malek a avut privilegiul de a sta lângă ducele și ducesa de Cambridge și el a povestit totul în timpul unui interviu cu E! News. „Întâlnirea cu prinții, desigur, a fost ”rad”. Trebuie să spun asta”, a spus Malek. „I-am cunoscut pe Alteța regală, prințul William, prințesa Kate și prințul Charles, desigur, la BAFTA și a fost amuzant să-i revăd, ca și cum și-ai întâlni vechi prieteni”, a spus actorul.

RAD = Un adjectiv derivat din cuvântul „radical”, rad înseamnă și bun, grozav, minunat, bine! Este o expresie a entuziasmului extrem care surprinde bucuria pe care o simți despre ceva complet, copleșitor de magnific: o zi însorită; o femeie în fustă; găsind pe pământ o bancnotă de douăzeci de dolari.

„M-am așezat chiar în spatele lor în loja regală”, a adăugat câștigătorul Oscarului Bohemian Rhapsody. „Am urmărit reacția prințului William. Puteți vedea multe din limbajul corpului cuiva. Cred că le-a plăcut filmul. Asta a fost impresia pe care am avut-o.”

Vorbind la podcast-ul Royal Rota, editorul regal al ITV, Chris Ship, a declarat că Kate Middleton a eclipsat complet distribuția filmului pe covorul roșu, inclusiv pe Malek. „Filmul Bond, vreau să spun că a avut vedete acolo, îl are pe Daniel Craig și îl are pe Rami Malek și o mulțime de alți oameni, dar ceea ce vedeți este vechiul regat, ea (Kate Middleton) a fost vedeta.

„Întreaga lume urmărește, toată lumea aștepta această premieră mult întârziată din cauza pandemiei și, de fapt, știi că există momente în care te întrebi ce rost au apariția acestor capete încoronate, dar chiar i-au dat ceva pizzazz (n.n. vitalitate și strălucire)”

Producătorul Lizzie Robinson a continuat: „Adică a existat o adevărată atracție acolo, o vedetă și cred că ea este ducesa de Cambridge, care arăta absolut fenomenal în auriu.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: