Evenimentul Zilei > Monden > Drogat şi beat, Johnny Depp doarme pe podea, îmbrăcat… Foto în articol. Şocant!
Drogat şi beat, Johnny Depp doarme pe podea, îmbrăcat… Foto în articol. Şocant!

Drogat şi beat, Johnny Depp doarme pe podea, îmbrăcat… Foto în articol. Şocant!

Procesul pe care actorul american Johnny Depp îl are cu tabloidul The Sun a scos la suprafaţă dezvăluiri şi imagini tulburătoare.

Depp a dat în judecată compania care editează The Sun, News Group Newspaper. Procesul îl vizează şi pe editorul executiv, Dan Wootton.

Wootton este acuzat de calomnie în urma unui articol apărut în aprilie 2018 şi în care îl descria pe Depp ca „agresor al soţiei” (n.r. – fosta soţie, Amber Heard).

Vedeta de la Hollywood şi-a acuzat fosta soţie, actriţa Amber Heard, de relaţii extraconjugale şi a respins afirmaţiile prin care aceasta l-a acuzat de agresiuni.

Marţi, în cadrul primei înfăţişări din procesul intentat de actorul american, avocaţii tabloidului britanic The Sun au spus că vor demonstra că acuzaţia este justificată.

În plus, aceştia au subliniat că amintirile actorului ar putea fi afectate de consumul excesiv de droguri, alcool şi pastile.

Magistraţii de la Înalta Curte de Justiție din Londra au auzit cum Depp „a pălmuit-o pe fosta soție în timpul unui acces de furie alimentat de băutură și droguri”.

Totul s-a întâmplat în avionul privat al acestuia, în 2014, când starul din Pirates of the Caribbean călătorea de la Boston spre Los Angeles.

Depp a fost furios din cauza unei presupuse relaţii extraconjugale cu un alt actor, fapt pentru care a numit-o „curvă”.

Ulterior, Depp și-a prezentat scuzele judecătorului când acesta i-a arătat un mesaj pe care chiar actorul îl trimisese după episodul violent.

În respectivul mesaj, starul în vârstă de 57 ani de la Hollywood dezvăluia substanțele interzise pe care le consumase.

La proces, Johnny Depp (n.r. – pe numele real John Christopher Depp) a negat „vehement” violența împotriva vedetei din Aquaman, în vârstă de 34 ani.

Înalta Curte din Londra a auzit că acesta a avut un acces de „furie oarbă” după ce a aflat că ar James Franco ar fi sedus-o când lucrau la filmul True Deception.

Avocata Sasha Wass QC a declarat pentru The Sun ce i-a spus lui Depp la proces: „Te-ai răsfățat pentru o luptă. Tu urlai obscenități la doamna Heard despre James Franco în avion.”

Depp a negat că ar fi făcut asta în avionul în care mai erau prezenţi asistenții săi, doi piloți și o stewardesă.

Actorul a spus: „Nu sunt de acord cu tot ceea ce spui. Aceasta este destul de exagerare a imaginației doamnei Heard.”

„Doamna Heard a schimbat locurile în mai multe rânduri pentru a se îndepărta de tine.

Ai aruncat cuburi de gheață în ea și ai lovit un scaun atât de tare încât s-a învârtit și a lovit-o.

Ai fost într-un acces de furie oarbă, solicitând să știi cât de mult îi plăcea să plece cu James Franco și ai fost atât de supărat că ai pălmuit-o în fața tuturor.

„Ai numit-o prostituată şi curvă. În timp ce se îndepărta, ai strigat: «Te îndepărtezi de mine?» Și ai lovit-o în spate. Ai urlat ca un monstru.

Până la urmă ai mers la baie în avion și ai leşinat”, a continuat doamna Wass.

Depp a negat acest lucru, spunând că nu nici beat, nici drogat și a susținut că doamna Heard este agresorul.

El a spus: „În timp ce doamna Heard mă bătea, urla la mine, m-am ridicat și m-am dus la baie.

Am luat o pernă de pe canapea și m-am culcat pe podeaua băii. Am făcut asta de câteva ori.”

Instanței i-a fost prezentată ulterior o înregistrare a unui zgomot lung și puternic, despre care Wass a afirmat că este vocea lui Depp după ce „a băut mult şi a luat droguri” în timpul zborului.

Depp a spus: „Dacă sunt eu, atunci cu siguranță am avut de-a face cu o problemă. Mi-e greu să recunosc că am fost eu. Aș spune că sună ca un animal care suferă.”

Dna Wass a spus: „Da, dar tu ești acel animal. Dacă aveau dureri, a fost din cauza consumului de droguri și alcool din acel avion.

Adevărul este că nu ai avut nicio amintire despre comportamentul tău monstruos din avion.”

Wass i-a prezentat apoi lui Depp un mesaj pe care l-a trimis ulterior prietenului său, actorul britanic Paul Bettany.

Depp scria: „O să opresc în mod corespunzător chestia cu băutura, draga mea. Am băut toată noaptea înainte s-o iau pe Amber pentru a zbura în LA duminica trecută.

Urât, prietene. Fără mâncare zile întregi, prafuri, o jumătate de sticlă de whisky, o mie de Red Bull și votci, pastile, două sticle de șampanie în avion și ce obții?

Un indian furios şi agresiv, în întuneric, urlând obscenități și insultând orice nenorocit care s-a apropiat. Am terminat. Recunosc că sunt prea terminat la cap pentru a-mi transmite furia asupra celei pe care o iubesc. Sunt prea bătrân ca să fiu tipul ăsta. Dar pastilele sunt în regulă!”

El și-a prezentat imediat scuze, spunându-i judecătorului: „În mod clar, am făcut o greșeală. Vă cer iertare, am vorbit incorect despre această situație.”

Întrebat dacă a acceptat acum că a băut în exces în avion, el a spus: „Da”.

El a continuat: „Nu-mi amintesc dacă luam cocaină, dar din acest mesaj se pare că ea nu ar fi ieșit în discuție în niciun fel.

Este foarte probabil să fi luat pastile, alcool, cocaină, marijuana și, din cauza faptului că nu fusesem dezintoxicat de Roxycodone, am fost și pe asta.

E posibil să fi făcut lucruri despre care nu am nicio amintire. Dar asistenții mei personali erau acolo și nu ar fi lăsat să se întâmple nimic cu Amber.

Nu sunt o persoană violentă, în special cu femeile. Să lovești o femeie în spate este un act oribil și condamnabil.

Dacă cineva ar fi lovit o femeie în spate, l-aș numi bolnav, un animal, un sălbatic, o persoană urâtă… Este unul dintre cele mai dezgustătoare lucruri de care m-a acuzat cineva.”

În timp ce părăsea boxa martorilor, Depp și-a strâns mâinile în semn de rugăciune. El a spus judecătorului:

„Din nou, scuzele mele pentru prezentarea greșită a unei situații. Nu am fost pe deplin conștient de întregul lucru, deci iertaţi-mă.”

Anterior, Depp a spus că doamna Heard i-a spus „multe lucruri negative” despre domnul Franco, după ce a jucat cu el în Pineapple Express.

El a spus instanței: „M-a șocat că a fost brusc atât de prietenoasă și fericită cu el. Mi-a spus că a încercat anterior să o sărute și a făcut progrese sexuale față de ea. Ea a spus că este un tâmpit și un violator.”

sursa: The Sun

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: