Evenimentul Zilei > Actualitate > Drama prin care trece Anamaria Prodan. Vestea a căzut ca un trăsnet
Drama prin care trece Anamaria Prodan. Vestea a căzut ca un trăsnet

Drama prin care trece Anamaria Prodan. Vestea a căzut ca un trăsnet

Impresara Anamaria Prodan este distrusă. Unchiul său, în vârstă de 90 de ani, a fost confirmat pozitiv la testul cu coronavirus. Mai grav este faptul că nimeni nu îl ajută.

 

Unchiul soției antrenorului Laurențiu Reghecampf s-a simțit rău în ultimele zile. În curtea în care locuiește bătrânul sunt și alte persoane vârstnice.
Timp de câteva zile, unchiul Anamariei Prodan, care este la vârsta de 90 de ani, s-a simțit tot mai rău. Potrivit spynews.ro, deși au chemat Salvarea în fiecare zi pentru a-l ajuta, nimeni nu s-a gândit să îi facă testul pentru COVID-19.

În dimineața zilei de marți, însă, medicii l-au testat și pentru coronavirus. Rezultatul fiind unul pozitiv. Incredibil este faptul că, până la ora asta, nimeni de la DSP nu a venit să facă ceva.

Familia Anamariei Prodan a sunat la DSP marți dimineață, așa cum cere protocolul în astfel de situații. Însă, apelul nu pare să fi fost luat în serios, pentru că după ore bune nu venise nimeni care să îl ducă pe bătrân la spital.

Anamaria Prodan este disperată, au declarat sursele apropiate vedetei. Asta pentru că se teme pentru viața bătrânului, dar și pentru cea a vecinilor din curte, mulți dintre ei, la rândul lor, în vârstă și vulnerabili.

Numărul românilor infectați cu coronavirusul chinezesc în ultimele 24 de ore este din nou la un nivel foarte mare.

Până astăzi, 14 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 33.585 decazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.798au fost externate, dintre care 21.803 de pacienți vindecați și 1.995 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent,658de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Până astăzi, 1.931 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. La nivel național, au fost prelucrate 868.478 de teste, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: