Dramă la Niţchidorf: Bunicii şi nepotul omorâţi de un zid surpat

Dramă la Niţchidorf: Bunicii şi nepotul omorâţi de un zid surpat

Doi bătrâni şi un copil au decedat, joi seara, după ce un perete al unei case vecine a căzut peste ei. Greutatea zidăriei i-a strivit pur şi simplu.

Nenorocirea s-a întâmplat în comuna timişeană Niţchidorf. Localnicii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare şi de poliţie, însă pentru cele trei persoane prinse sub dărâmături nu au mai putut fi salvate.

Doi septuagenari, soţ şi soţie şi-au pierdut viaţa între cărămizi, şi odată cu cei doi bătrâni şi nepotul lor în vârstă de 10 ani. Potrivit poliţiei, cei trei se aflau într-o anexă construită în curtea casei lor din Niţchidorf când peretele casei vecine s-a surpat peste ei. Construcţia care a cedat este o casă parasite, din chirpici, care a cedat în urma ploilor abundente din ultimele zile. conform primarului localităţii, proprietarul imobilului "are o situaţie precară şia  fost amendat de două ori pentur că nu îşi îngrijeşte casa".

Pompierii sosiţi al faţa locului au avut nevoie de mai bine de două ore de săpături şi căutări, până au reulit să extragă victimele din dărâmături.

Ne puteți urmări și pe Google News