Evenimentul Zilei > Monden > Dramă în lumea muzicii. Snoop Dogg este devastat de durere. Mesajul sfâșietor a făcut înconjurul internetului
Dramă în lumea muzicii. Snoop Dogg este devastat de durere. Mesajul sfâșietor a făcut înconjurul internetului

Dramă în lumea muzicii. Snoop Dogg este devastat de durere. Mesajul sfâșietor a făcut înconjurul internetului

Controversatul cântăreț, Snoop Dogg trece prin clipe îngrozitoare. Mama artistului a decedat la vârsta de 70 de ani în urma unor probleme grave de sănătate. Află ce mesaj sfâșietor a transmis rapper-ul fanilor pe rețelele de socializare.

Artistul în vârstă de 50 de ani a postat un omagiu la adresa persoanei care i-a dat viață pentru cei aproximativ 65,2 milioane de urmăritori de pe Instagram. Calvin Cordozar Broadus Jr ( Snoop Dogg) a făcut publică o poză cu mama lui în care erau mai fericiți ca niciodată.

„Mamă, îți mulțumesc că m-ai primit”, a scris cântăreţul.

Acesta a mai postat o poză împreună cu mama lui de pe vremea când era în viață și primise un buchet spectaculos de flori.

„Mulțumesc, Doamne, că mi-ai dat un înger pe post de mamă”, a scris Snoop.

Problemele de sănătate i-au cruțat viața

Tatăl lui Snoop, Vernell Vardado, în vârstă de 71 de ani, a rugat internauții în luna mai să se roage pentru fosta lui soție care suferea de probleme de sănătate.

Acesta a transmis fanilor fiului său prin ce momente cumplite trece după moartea lui Beverly și a declarat decesul ei.

„Sunt testat chiar acum, da. Asigurați-vă că vă veți ruga pentru mine și familia mea”, a postat Snoop la începutul acestui an, pe fondul problemelor de sănătate ale mamei sale.

Tatăl biologic al artistului, Vernell și-a părăsit familia când Snoop avea o vârstă foarte fragedă, iar educația a fost oferită de tatăl vitreg, Calvin Cordozar Broadus Sr. Beverly . Mama rapperului a divorțat în 1975 și și-a crescut familia într-un loc credincios și liniștit, în Long Beach, California.

Snoop Dogg, relație de poveste cu mama sa

Snoop Dogg avea o relație foarte strânsă cu femeia care i-a dat viață și nu se ferea să arate asta tuturor.Din 7 mai, rapperul a încărcat mai multe fotografii cu mama sa.

Într-o imagine, el a scris: „Dragostea unei mame este prețioasă”. Fotografia îl arăta pe Snoop plasând un sărut pe obrajii mamei sale.

Snoop și-a ținut fanii la curent cu noutățile într-o altă imagine în care a scris: „am nevoie de toți războinicii mei de rugăciune pentru mama în acest moment, vă rog și vă mulțumesc”.

Într-o altă postare, el a scris: „Mamă, mulțumesc că m-ai avut, puteam să renunț la mine, dar ai crescut o familie”.