Deși este celebră și împlinită material, Delia Matache nu se poate considera fericită. Vedeta, care are 38 de ani și este căsătorită de opt ani cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, nu are  copii.

Ea a fost surprinsă acum doi ani intrând într-o clinică de fertilizare din centrul Capitalei, problema tratamentelor de specialitate fiind una veche în cazul Deliei. Gina Matache, mama acesteia, a declarat în anul 2017, faptul că cântăreața a mai apelat la clinicile de fertilizare, dar fără rezultat.

„S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”

Gina Matache a dezvăluit, în timpul unei emisiuni de televiziune, că artista a apelat la această variantă pentru a deveni mamă cât mai repede.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă. Dar Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, în februarie 2017, la o emisiune.

Cine este soțul Deliei Matache

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012. Dacă despre celebra artistă fanii știu tot, deoarece ea este o fire foarte deschisă, nimeni nu cunoaște cu ce se ocupă soțul Deliei. Răzvan Munteanu este impresarul Deliei dar este și un prosper om de afaceri care câștigă sume frumoase de bani. El este proprietarul mai multor magazine aflate în Centrul Vechi al Capitalei.

Cei doi s-au cunoscut într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria. Soțul Deliei a povestit într-un interviu că a fost dragoste la prima vedere. El a spus că a încurajat-o încă de la început în cariera sa muzicală. El i-a devenit și manager pentru a fi mai aproape de ea și de a o ajuta mai mult.

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzică. Dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, povestea Răzvan, care între timp a devenit managerul artistei, potrivit cancan.ro.