Moartea Elisabetei, cea mai bună prietenă din Căla a mamei Biancăi Drăgușanu a murit. Femeia s-ar fi luptat mai mulți ani la rând cu o boală necruțătoare.

Mama Biancăi a distribuit toate detaliile legate de înmormântare pe Facebook. În același timp, în semn de omagiu, mama vedetei a mai postat și o melodie interpretată de Cristi Minculescu, „Amintiri”, despre care spune că ar fi fost favorita Elisabetei.

„Pe mama urmează să o duc la un control, pentru că a avut problemele astea de sănătate. Poate recidiva oricând. Știu că sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i, nu mi-a dat nicio variantă prin care să subliniez. E mama și o să o susțin toată viața mea, e singura dragoste adevărată între mamă și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am.

În momentul de față trebuie sî fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând. Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. De la mama învăț mereu lucruri. Ne iubim, dar ne și certăm, dar după ce ne-am certat ne împăcăm mereu. Ea e mai emotivă, se smiorcăie”, a declarat Bianca Drăgușanu