Evenimentul Zilei > Politica > Dragomir ÎI RĂSPUNDE LUI COLDEA: „Ştie că merg la Comisia SRI azi şi l-a apucat tremuriciul? ÎN SUFRAGERIE LA OPREA a fost?”
Dragomir ÎI RĂSPUNDE LUI COLDEA: „Ştie că merg la Comisia SRI azi şi l-a apucat tremuriciul? ÎN SUFRAGERIE LA OPREA a fost?”

Dragomir ÎI RĂSPUNDE LUI COLDEA: „Ştie că merg la Comisia SRI azi şi l-a apucat tremuriciul? ÎN SUFRAGERIE LA OPREA a fost?”

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a reacţionat după ce fostul prim adjunct al Serviciului, Florian Coldea, a acordat un interviu după acuzaţiilor lansate de fostul subaltern.

Coldea, RĂSFĂȚAT de SRI. Dragomir, CONTRAT de Serviciul Român de Informații

 

Astfel, Dragomir a subliniat că reacţia lui Coldea conţine mai multe minciuni despre evenimente care au afectat imaginea SRI.

“A iesit SRL – Coldea din barlog? Stie ca merg la Comisia SRI azi si l-a apucat tremuriciul? Am inteles tema interviului care nu spune nimic si nu raspunde la nimic. Am inteles ca a mers la Disneyland si in Seychelles la ordin militar regulamentar. Frumoase misiuni. Iar daca tot nu confirma si nici nu infirma, poate se razgandeste: Dar in sufragerie la Oprea a fost? Dar in sufragerie la Sebi Ghita a fost? Dar pe Mihaela Nicola o cunoaste? Era mai bine in barlog. Mult mai bine", a scris Dragomir pe Facebook.

TURTURICĂ, TAPALAGĂ și Sorina MATEI, în BIROUL lui SRL Coldea. Referate de ARESTARE, de la SRI la Parchete. DOVEZI FOTO – LIVE

Foto Daniel Dragomir

Postarea vine în contextul în care Coldea a afirmat în interviul acordat ziare.com, că acuzaţiile lansate în ultima perioadă de Dragomir sunt minciuni şi că există "forţe interne şi externe" care şi-ar dori ca serviciile de informaţii să fie inhibate.

În continuare, Daniel Dragomir va fi audiat azi, de la ora 16.30, în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.