Florin Hajas avea 40 de ani. Timp de 12 ani, el a fost căsătorit cu Izabela, o vânzătoare din oraș. Cei doi au făcut un copil. Anul trecut au decis să divorțeze, separarea finalizându-se în luna octombrie. Femeia îl primea în continuare în casă pe fostul soț, pentru băiat. Pentru ea, prioritar era ca puștiului să îi fie bine, nu să își refacă viața alături de altcineva.

De Dragobete, cei doi foști soți au ieșit în oraș cu copilul. Taximetristul i-a condus, apoi, acasă, a urcat în apartamentul lor și, pe neașteptate, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a atacat-o pe femeie. „I-a aplicat peste 20 de lovituri în zona toracelui”, arată procurorul Pavel Palcu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. „Am deschis un dosar in rem, pentru săvârșirea infracțiunii de omor prin cruzimi”, a mai spus procurorul.

După ce și-a omorât fosta soție, taximetristul a încercat să își înfigă cuțitul în inimă, dar nu a reușit. Drept urmare, el s-a aruncat în gol de la fereastra bucătăriei locuinței, situată la etajul 9 al blocului.