Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dragnea, umilit la Rahova. Ce s-a întâmplat când a vrut să voteze
Dragnea, umilit la Rahova. Ce s-a întâmplat când a vrut să voteze

Dragnea, umilit la Rahova. Ce s-a întâmplat când a vrut să voteze

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a primit o lovitură cruntă în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Încarcerat la Penitenciarului Rahova, Dragnea nu a putut vota, cu toate că el nu are drepturile electorale interzise de către instanță.

În momentul în care fostul lider al PSD a dat spre verificare buletinul operatorului de tabletă, Dragnea figura în sistem cu dreptul de a vota suspendat. Dragnea a fost pus în aceeași situație și în turul 1 al alegerilor prezidențiale.

Jurnaliștii de la Luju informează că avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a făcut plângere la Biroul Electoral Central și la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru că fostului lider PSD i-au fost încălcate drepturile electorale.

„Avand in vedere cele de mai sus, consider ca prin impiedicarea mea de a-mi exercita dreptul de a alege, mi s-au incalcat drepturile constitutionale mai sus mentionate, persoanele responsabile pentru aceasta situatie facandu-se vinovate de savarsirea infractiunilor prevazute de art 385 si art. 297 al. 1 si 2- teza I Cod penal”, noteaz Dragnea, în plângerea formulată cu ajutorul avocatului. avocatului.