Evenimentul Zilei > Politica > BOMBA SERII! Dragnea anunță CINE va PĂRĂSI GUVERNUL. De ZIUA lui, DĂNCILĂ i-a făcut CADOU LISTA
BOMBA SERII! Dragnea anunță CINE va PĂRĂSI GUVERNUL. De ZIUA lui, DĂNCILĂ i-a făcut CADOU LISTA

BOMBA SERII! Dragnea anunță CINE va PĂRĂSI GUVERNUL. De ZIUA lui, DĂNCILĂ i-a făcut CADOU LISTA

Liviu Dragnea susține că Viorica Dăncila a decis care sunt cei care vor părăsi guvernul, menționând că s-a făcut o analiză și de evaluările de la nivelul partidului.

„Am văzut multe păreri, analize, acțiuni ale unor colegii. Unii colegi din guvern și-au comandat sondaje proprii pe rețele de socializare, susțineri înălțătoare, alții supărați, alții vorbesc de negocieri, alții dând asigurări că sunt tensiuni în PSD.

 

A fost o perioadă în care, țînând cont de ce am primit de la acel grup de 9 magnifici și din propriile evaluări în partid, chiar duminică, de ziua mea, mi-a arătat (n.r. Viorica Dancilă) că are un punct de vedere finalizat în ceea ce privește membri din actualul guvern care ar trebui să nu mai continue și că ,în perioada următoare, lucrează că să își contureze variantele de înlocuire pentru acești colegi.

 

Poziția domniei ei și a mea este bine conturată. E o remaniere importantă care trebuie să țină cont de obligațiile, provocările pe care le va avea România in următorul an.”, a declarat Liviu Dragnea.

 

În ceea ce privește remanierea, în ultimele săptămâni, în presă, s-au vehiculat numele celor ce vor părăsi minsiterele. Printre aceștia în găsim pe Andrușcă de la Ministerul Economiei, Ioana Bran – Ministerul Tineretului și Sportului, George Ivașcu – Ministerul Culturii și Identității Naționale, Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Dragnea – Ministerul Devzoltării.

Tăriceanu a anunțat că minștri din partea ALDE rămân în funcție.