Evenimentul Zilei > Politica > Avertisment CRUNT din partea unui LIDER al SISTEMULUI. „Dragnea, PERICOL NAȚIONAL!”
Avertisment CRUNT din partea unui LIDER al SISTEMULUI. „Dragnea, PERICOL NAȚIONAL!”

Avertisment CRUNT din partea unui LIDER al SISTEMULUI. „Dragnea, PERICOL NAȚIONAL!”

Sorin Ovidiu Vântu, recunoscut pentru aciditatea sa față de clasa politică și pentru impasibilitatea care îi caracterizează pe cetățeni, a criticat în termeni duri Guvernul condus de Mihai Tudose.

Fostul om de afaceri a făcut cîteva observații, iar pe baza acestora concluzia lui SOV este alarmantă: “Dragnea a devenit un pericol național!”

“Acum o lună, în materialul "Iar i-au bătut securistii" (http://sov.ro/…/…/06/capitolul-51-iar-i-au-batut-securistii/) publicat pe blogul personal, am arătat cum sistemul securist a înlocuit sistemul politic, aplicându-i o bătaie soră cu moartea, spunându-vă în același timp și că nu-i nicio nenorocire, ambele fiind la fel de inutile și damblagite.

Prin numirea noului premier, securiștii și-au asumat public supremația, lui Dragnea nemairămânându-i altceva mai bun de făcut decât niște glume scremute și fumate gen -TUDOSE, Mihai Tudose cu trimitere, deșteaptă după mintea lui, la celebrul James Bond.

Cat despre noul premier, nivelul este dat de răspunsul la întrebarea pe care un reporter i-a pus-o vizavi de Ministrul Economiei, care este de formație filolog și pe care nimic nu-l recomandă pentru poziția desemnată.

– Ba da, răspunde premierul. Pentru acest post nu trebuie să știi economie, este suficient să ai bun simț!!!

Băi generație, ăsta și prostia și-a cumpărat-o la pret redus. După mintea lui, un chirurg nu trebuie să știe medicină, un softist nu trebuie să știe programare, un solist nu are nevoie de voce și un securist n-are nevoie de creier, el fiind ilustrativ în acest sens. Ca și cum el nu ar fi fost de ajuns, întreg cabinetul, cu excepția lui Toader și a lui Meleșcanu, acesta din urmă având totuși handicapul unei vârste la care nu mai poate construi legături personale cu omologi de-ai săi, este alcătuit din nulități absolute. Fără viziune, fără măreție, fără meserie. O adunătură pe care nu dau nici doi bani și de la care, băi generație, ar fi o prostie să te aștepți la vreun câștig național sau personal.

Din acest moment, Dragnea a devenit la propriu un pericol național!”

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: