„Vă spun ceva în exclusivitate: dacă eu, între timp, am devenit antipatic pentru Liviu Dragnea, trebuie să-și asume dumnealui acest lucru. Nu fac nimic ca să devin și mai antipatic pentru camaradul și colegul meu Liviu Dragnea. Nu fac altceva decât să emit niște idei de care nu pot să mă debarasez și anume că în România, după Revoluția la care am participat, drepturile și libertățile fiecărui cetățean trebuie să fie sfinte! 
 
Mereu iau poziție publică în momentul în care lucrurile o iau razna de tot, cum se întâmplă acum. Ies la iveală, zilnic, lucruri înfiorătoare (n.r. – cu referire la înregistrările despre DNA)”, a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.
 
După ce Codrin Ștefănescu a avut mai multe acuze și nemulțumiri la adresa lui, liderul PSD a ținut să îi răspundă secretarului general adjunct al partidului.
 
 
Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) a declarat că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, trebuie să fie mai ponderat în declarații, fiind un avertisment subliminal pentru membrul PSD. „Domnul Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult faţă de poziţia pe care o are în partid. Cam mult şi cam rău” a fost mesajul scurt și tăios al lui Dragnea înainte de ședința  Comitetului Executiv al PSD.
 
 
Dragnea a negat posibilitatea sancţionării secretarului general adjunct al PSD pentru declaraţiile sale publice. ”Doamne ferește!”, a spus el când a fost întrebat dacă Ștefănescu va fi sancționat azi, în ședința CEX a PSD.