Lovitură pentru Liviu Dragnea! Fiul său, Ștefan Valentin Dragnea, se confruntă cu probleme financiare mari, compania germană Schweinemast Brader GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul zootehnic, cerând în luna mai insolvența firmei Ferma Salcia.

Firma este controlată din umbră de Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, anunță romaniatv.net .  Deoarece Tribunalul Teleorman a respins în luna mai acțiunea civilă introdusă de firma germană, avocații celor de la  Schweinemast Brader GMBH  au făcut apel, dosarul mutându-se pe data de 15 octombrie la Curtea de Apel  București, potrivit G4Media.ro.

Firma germană  a vândut purcei fermei din Salcia condusă de familia Dragnea, avocații Schweinemast reclamând faptul că societatea controlată de Valentin Dragnea nu a mai achitat contravaloarea animalelor, aducând ca scuză problemele economice cauzate de pesta porcină africană. Ionuț Călin, avocatul care reprezintă firma germană, afirmă că datoria fermei Salcia către Schweinemast Brader GMBH este de 221.000 de euro, la care se adaugă penalități de un milion de euro.