Evenimentul Zilei > Politica > DRAGNEA este ÎNCOLȚIT. Alături de ce NUME GRELE a fost filmat șeful PSD? – Dezvăluiri RISE de ULTIMĂ ORĂ
DRAGNEA este ÎNCOLȚIT. Alături de ce NUME GRELE a fost filmat șeful PSD? – Dezvăluiri RISE de ULTIMĂ ORĂ

DRAGNEA este ÎNCOLȚIT. Alături de ce NUME GRELE a fost filmat șeful PSD? – Dezvăluiri RISE de ULTIMĂ ORĂ

Recent, jurnaliștii de la RISE Project au dezvăluit un videoclip în care șeful PSD, Liviu Dragnea, apare alături de mai multe nume grele implicate în diferite dosare, la o partidă de vânătoare.

Jurnaliştii RISE Project anunţă noi dezvăluiri din seria #TeleormanLeaks. Aceştia au publicat o înregistrare video de la o partidă de vânătoare, în care Liviu Dragnea apare alături de şefii Tel Drum şi de mai mulţi lideri PSD.

Liviu Dragnea a susținut, după apariția primelor dezvăluiri din valiza Rise Project, că nu s-a mai văzut cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, de „peste 10-15 ani”. Aceştia apar însă împreună la partida de vânătoare.

În imagini, alături de Dragnea mai apar Marian Oprişan, Adrian Ţuţuianu, Paul Stănescu, Constantin Nica, Ioan Mang, Dumitru Buzatu, Nicuşor Constantinescu şi alţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.