Evenimentul ZileiSocialDouă drumuri naţionale rămân blocate în judeţul Mehedinţi

Două drumuri naţionale rămân blocate în judeţul Mehedinţi

Două drumuri naţionale rămân blocate în judeţul Mehedinţi
Traficul rutier rămâne blocat, marţi dimineaţă, pe DN 6, între Orşova - Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei alunecări de teren, informează Agerpres. De asemenea din cauza unei viituri care a avariat două podeţe, a fost oprită circulaţia şi pe DN57, între Orşova şi Eşelniţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES că luni seară, în jurul orei 20,00, la kilometrul 345+800, în apropierea viaductului Vîrciorova, s-a produs o alunecare de teren, împrejurare în care un autotren cisternă încărcat cu bitum a fost imobilizat între stâncile căzute de pe versanţii muntoşi.
"Nu au fost victime. Zona a fost semnalizată corespunzător. Drumarii acţionează pentru îndepărtarea ebulmentului de pe carosabil. Cu toate acestea, circulaţia rămâne închisă din cauza stâncilor care continuă să cadă între kilometri 345+000 şi 368+900", a afirmat Nicolae Lohon.
El a precizat că echipajele de poliţie care monitorizează respectiva arteră de circulaţie recomandă participanţilor la trafic utilizarea rutei ocolitoare Drobeta Turnu Severin – Târgu-Jiu – Baia de Aramă – Băile Herculane.

Traficul rutier era deja întrerupt şi pe tronsonul Orşova – Moldova Veche, în zona Şviniţa, la kilometrul 61+200 de metri, din cauza unui podeţ rupt în data de 3 septembrie.


Accesează: