Evenimentul Zilei > Monden > Dorian Popa vrea să-și crească adrenalina în mașina de curse a lui Claudiu Adam
Dorian Popa vrea să-și crească adrenalina în mașina de curse a lui Claudiu Adam

Dorian Popa vrea să-și crească adrenalina în mașina de curse a lui Claudiu Adam

Cel mai tânăr pilot de drift din Europa, cu multe premii și medalii la activ, a devenit foarte popular în rândul vedetelor. Multe vor să se dea cu mașina condusă de Claudiu Adam pentru a-și crește adrenalina.

Despre ascensiunea lui Claudiu Adam, Evenimentul zilei a scris, anul trecut. Puștiul de 15 ani atunci, a acordat un interviu în care a povestit că a știut dintotdeauna că aceasta este chemarea lui.

De țânc a ales mașinile de curse, dintre toate jucăriile și, când a mai crescut, și a descoperit internetul, băiatul a căutat o școală care să-l învețe să conducă mașini în mod profesionist.

Astfel, cu insistențele specifice unui copil determinat și fixat pe o dorință, Claudiu Adam și-a convins părinții să-l ducă la cursuri speciale și să-i găsească un antrenor.

A urcat pentru prima dată la volan la vârsta de 11 ani, iar acum este unul dintre cei mai promițători tineri piloți din România. 

  

După ce antrenorii de pilotaj și colegii din acest sport al cailor-putere l-au remarcat pe Claudiu, acum și staruri autohtone doresc să încerce senzațiile tari de pe pista de raliu cu tânărul talentat la volan. Unul dintre ele este Dorian Popa.

Citiți integral articolul din Rețete și vedete aici!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.