Viața lui Dorian Popa s-a întors pe dos. A ajuns să se blesteme

Viața lui Dorian Popa s-a întors pe dos. A ajuns să se blesteme Sursa foto Youtube

Dorian Popa a ajuns să se blesteme după ce a fost prins drogat la volan. El a recunoscut că toată viața lui s-a schimbat în rău de când a fumat un cui cu canabis și că va încerca să își repare greșelile.

Dorian Popa a fost prins drogat la volan pe 27 octombrie. El a recunoscut că a greșit și că toată viața lui s-a întors pe dos de când a consumat canabis. Aceasta a promis că nu va mai fuma niciodată și că își va repara greșelile.

Dorian Popa a promis că nu va mai fuma canabis

„Greșeala majoră este faptul că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar, obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greșeală și că am fumat, da.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că apreciez sau îmi doresc de la viața mea rezultate, mai mult ca orice.”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcast-ului moderat de Micutzu (Cosmin Nedelcu).

S-a trezit la realitate

Dorian mai spus că s-a trezit la realitate când a văzut că este criticat pe Internet și când o femeie de 60 de ani i-a zis că n-are nevoie de așa ceva. El a declarat că alcool nu consumă din cauza tatălui său care bea prea mult.

„M-am trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, undeva într-o piață, și un domn extraordinar de dulce, în etate, peste 60 de ani, a venit și mi-a spus, îmi dau și acum lacrimile: «Dorian, eu te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, n-ai nevoie, mă, de așa ceva»”, a povestit Dorian.

Dorian Popa s-a blestemat

Celebrul vlogger a ajuns să se blesteme pentru că a condus drogat și i-a făcut o promisiune lui Dumnezeu. El a mai spus că a fumat canabis pentru a crezut că se va liniști sufletește, dar că realitatea a fost alta.

„ Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică:«Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu», dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi.

Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a adăugat Dorian.