Evenimentul Zilei > Actualitate > Dorel a lovit și la Snagov! Ce a surprins un politician, pe marginea drumului – Foto în articol
Dorel a lovit și la Snagov! Ce a surprins un politician, pe marginea drumului – Foto în articol

Dorel a lovit și la Snagov! Ce a surprins un politician, pe marginea drumului – Foto în articol

Consilierul PNL din Snagov, Mihai Anghel, a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii în care un capac de canalizare este pe jumătate acoperit de asfaltul proaspăt turnat.

Dorel la Snagov…” a scris consilierul în dreptul celor trei fotografii care surprind capacul de canalizare, acoperit pe jumătate de asfaltul de pe carosabil. 

Deși bine conturat și încadrat cu grijă în trotuarul de pe marginea drumului, capacul a fost cel mai probabil acoperit cu astfalt, după ce drumarii s-au apucat să repare drumul. N-au ținut însă cont de acesta, care era pe jumătate în dreptul trotuarului și jumătate pe carosabil.

În loc să ocolească capacul de canal, care este pus pentru a se putea umbla la sistemul de canalizare când este necesar, drumarii au preferat să apeleze la cea mai ușoară metodă, aceea de a-l acoperi cu asfalt.

„Nu este o situație singulară”, a comentat consilierul, în timp ce fanii lui de pe Facebook au glumit pe seama fotografiilor: „E un sistem antifurt nou, ce știți voi…”