Evenimentul Zilei > Actualitate > Dominic Fritz şi-a angajat un consilier personal fără diplomă
Dominic Fritz şi-a angajat un consilier personal fără diplomă

Dominic Fritz şi-a angajat un consilier personal fără diplomă

Dominic Fritz şi-a angajat un consilier personal fără diplomă! Bogdan Marta si Diana Lazar sunt noii consilieri angajaţi de primarul Timişoarei.
Dominic Fritz şi-a angajat un consilier personal fără diplomă! Fostul redactor șef de la tion.ro, Bogdan Marta si Diana Lazăr sunt noii consilieri ai lui Dominic Fritz.
Primăria Timişoara transmite că Bogdan Marta este jurnalist de 17 ani. A lucrat ca redactor la Bănăţeanul, Mediafax, Agenda și la tion.ro, unde a fost redactor-șef timp de 8 ani. Dominic Fritz l-a angajat pe Bogdan Marta pe postul de consilier în domeniul comunicării.

Dominic Fritz și-a angajat un consilier personal fără diplomă!

Primarul Timișoarei și-a ales ultimii doi consilieri personali, care completează echipa de șase. Unul îl va consilia pe probleme de comunicare, iar celălalt pe problematici europene.

Potrivit ziuadevest, Bogdan Marta a urmat cursuri la UVT, dar nu și-a susținut niciodată examenul de licență. În mod eronat, jurnalistul de la site-ul citat susține că Bogdan Marta este funcționar public, pentru că un consilier personal nu are statut de funcționar public.

Potrivit sursei menţionate, Bogdan Marta devine un angajat al primăriei, plătit din bani publici, cu o biografie manipulată prin tehnica omisiunilor.

Primăria Timişoara face o descriere angajatului fără diplomă:

„Este cunoscut opiniei publice ca un jurnalist echilibrat, obiectiv si necrutator cu greselile primarilor Timisoarei din 2004 pana astazi. A scris mii de articole despre problemele orasului si despre neregulile din administratie si a contribuit la informarea corecta si detaliata a timisorenilor asupra deciziilor si actiunilor Primariei Timisoara si ale altor institutii locale”, anunță Primaria Timișoara într-un comunicat.

„Bogdan Marta a făcut transparentă primaria Timisoara intr-o perioada in care nu stralucea prin transparenta. I-am propus sa se alature echipei mele, sa fie la fel de neindurator cu mine cum a fost si cu predecesorii mei si sa ma ajute sa aduc mai multa transparenta si buna comunicare intre institutie si cetateni.

Dana Lazar, cu o experienta profesionala diversa si Bogdan Marta, un jurnalist pe care l-am citit cred ca de la primele lui articole, mi-au facut onoarea sa accepte oferta mea de colaborare˝, a declarat Dominic Fritz, primarul  Timișoarei.

Probabil că primarul Timişoarei merge pe principiul: ce ştii să faci, ce experienţă ai, nu câte diplome ai strâns de-a lungul vieţii.