Domnule ministru de interne, Marcel Vela, polițiști pentru care răspundeți l-au ascultat pe șeful dumneavoastră de cabinet, comisarul Traian Berbeceanu, i-au urmat îndemnul de a fi golani sau să nu mai fie, adică de a tranșa în afara legii ceea ce au de tranșat, căci așa este golănește.

În mod normal, ar trebui să-l trimiteți pe șeful dumneavoastră de cabinet la Parchet, alături de polițistul ucigaș în Săptămâna Luminată, ca să-l felicite și să-l încurajeze în vederea a ceea ce va urma.

Dar în fond, domnul comisar Traian Berbeceanu ar putea face acest gest pentru discipolul său chiar și din proprie inițiativă, căci vorba lui, „Ori e golan, ori nu mai e!”

Da, domnule comisar Traian Berbeceanu, știu, ar trebui să fiu și eu pus cu botul pe labe, mă puteți face și pe mine „curvă vagaboandă”, ca pe Victor Ciutacu! Sau puteți îndemna la a fi pus la punct „pe stradă”, ca în cazul lui Mircea Badea, că doar nu riscați nimic. Luați textul adresat lui Badea și modificați-l nițel: „Curea trebuie împușcat! În stradă! Să audă cum bubuie cartușul, să simtă cum trosnește țeasta!”

PAGINA ANTERIOARA