David Cassidy, cântăreţ şi vedetă a serialului american de televiziune al anilor '70 'The Partridge Family', a murit marţi în Florida la vârsta de 67 de ani.

Diagnosticat în urmă cu un an cu o formă gravă de demență, Cassidy și-a pierdut viața în urma unei insuficienţe hepatice, a declarat agentul său citat de AFP. 

"În numele familiei Cassidy şi cu profundă tristeţe anunţăm decesul părintelui, unchiului şi fratelui nostru drag, David Cassidy. David a murit înconjurat de oamenii care îl iubeau, fericit şi eliberat de durerea care l-a chinuit atâta vreme", a anunţat familia într-un comunicat. 

David Cassidy a avut un succes enorm în SUA, mai ales în rândul adolescenţilor, interpretând personajul Keith Douglas Partridge din serialul de televiziune 'The Partridge Family', difuzat între 1970 şi 1974. Serialul prezenta povestea unei mame văduve (Shirley Jones) şi a copiilor săi care înfiinţează un grup de rock'n'roll. 

În această perioadă, el a înregistrat mai multe albume cu Partridge Family înainte de a se lansa într-o carieră solo şi a cunoscut un succes fulgerător în muzica pop. De-a lungul carierei sale a lansat 12 albume de studio şi a vândut aproape 30 de milioane de exemplare, susține Agerpres. 

În 2011, Cassidy a făcut parte din castingul emisiunii 'The Celebrity Apprentice', programul televizat derivat din 'The Apprentice', de unde actorul fusese primul "concediat" de Donald Trump.

Te-ar putea interesa și: