Evenimentul Zilei > Social > Doliu în televiziune. O mare PREZENTATOARE a MURIT. Soțul a dezvăluit ADEVĂRATA CAUZĂ
Doliu în televiziune. O mare PREZENTATOARE a MURIT. Soțul a dezvăluit ADEVĂRATA CAUZĂ

Doliu în televiziune. O mare PREZENTATOARE a MURIT. Soțul a dezvăluit ADEVĂRATA CAUZĂ

Dianne Oxberry, o cunoscută prezentatoare de la BBC, a murit din cauza unei boli necruțătoare. Adevărul a fost ascuns de public până acum, când soțul acesteia a făcut lumină.

La începutul lunii ianuarie 2019, prezentatoarea radio și TV la BBC s-a stins din viață, spre șocul și uimirea colegilor care nu știau de boală.

Cauza morții prezentatoarei BBC, Dianne Oxberry, a fost facută publică. Soțul ei, care este în continuare în stare de șoc în urma pierderii vedetei a vorbit cu presa. Dianne Oxberry suferea de cancer ovarian, o boală nemiloasă de care a aflat în ultimele săptămâni de viață.

Din nefericire pentru ea, vedeta nu a mai putut fi salvată. Cu toate că a încercat să se trateze, boala agresivă i-a curmat viața. Ian Hindle, soțul fostei prezentatoare Dianne Oxberry, nu vrea să stea cu mâinile în sâni, scrie Ciao.

„Accesta vrea sa infiinteze o fundatie care sa ajute femeile in aceeasi situatie cu sotia lui”, mai menționează sura citată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.