Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în presă! A murit Bursucu’! „Prea tânăr a plecat dintre noi”
Doliu în presă! A murit Bursucu’! „Prea tânăr a plecat dintre noi”

Doliu în presă! A murit Bursucu’! „Prea tânăr a plecat dintre noi”

Luni, Televiziunea Română s-a îmbărcat în straie de doliu. Moartea fulgerătoare a jurnalistului Valentin Gheorghiu i-a doborât pe colegii acestuia, iar mesajele lor sunt pline de tristețe.

Jurnalistul a lăsat în urma sa o fiică în vârstă de 19 ani, dar și mulți „copii”, colegi din presă, pe care i-a ajutat sau i-a învățat tainele meseriei.

„Prea tanar, Valentin Gheorghiu (Bursucu) a plecat dintre noi. Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Corneliu Matache, coleg la TVR.

Noi, teveriștii, am pierdut unul dintre cei mai omenoși colegi, unul dintre cei mai săritori. “Hai, dă-mi și mie sunetist, că e filmare importantă!”, “Vali, vezi că nu lucrez cu X, hai să îl schimbăm…” Niciodată nu spunea nu, deși toți ne prăbușeam în capul lui, niciodată nu îl apucau furiile, deși a compune și a distribui echipe de filmare pentru o televiziune întreagă e ridicător de peri pe ceafă.
Bursucule (Gheorghiu Valentin), să te odihnești. Îți vom duce dorul.”, a scris Marius Constantinescu, TVR.

„Spune-mi că nu e adevărat!!! Spune-mi că mă minte Carmen Solomon, că mă minte Cristina Andrei, că fb-ul mă minte… Spune-mi! Eram cu tine în lift zilele trecute și cineva- nu mai știu cine – îți ura „Drum bun!” Nu prea am înțeles, tu nu prea pleci, am crezut că-n vreo vacanță întârziată. Bursucule, tu acolo te pregăteai să pleci?!!! Dacă știam, mă-ncuiam în lift cu tine!
Spune-mi că toți mă mint!!!”, a scris Luminița Velicu, TVR.

 

Dumnezeu să-l odihnească!