Marea actriţă Tamara Buciuceanu-Botez a fost sărbătorită în decembrie, anul trecut, la aniversarea celor peste 65 de ani de la debutul ei pe scena românească, în cadrul Galei Teatrului Metropolis.

„Doamna comediei româneşti”, aşa cum a fost prezentată de George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, a spus că se bucură că nu a fost uitată.

„Să știți că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat. (…) Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă”, a spus Tamara Buciuceanu-Botez când a urcat pe scena Teatrului Metropolis.

În cadrul emisiunii Agenţia VIP, prezentată de Cristi Brancu, actriţa a dezvăluit și ce anume a emoţionat-o cel mai mult. „Să zicem că este un noroc, o întâlnire de suflet şi nu un spectacol. M-am simţit extraordinar şi le mulţumesc din suflet că au venit. Îmi pare bine că v-am cunoscut!” , mărturisea actriţa, informează cancan. Atunci a fost și ultima apariție la TV a Tamarei Buciuceanu-Botez.

Actrița Tamara Buciuceanu-Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din București, internarea survenind pe fondul unei boli cardiace mai vechi, care s-au agravat. „Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Spitalului Elias.