Evenimentul Zilei > International > Doi PILOȚI, arestați la bordul avionului, pentru că au venit la muncă BEȚI
Doi PILOȚI, arestați la bordul avionului, pentru că au venit la muncă BEȚI

Doi PILOȚI, arestați la bordul avionului, pentru că au venit la muncă BEȚI

Piloți beți au fost scoși din carlingă de polițiști, după ce au fost acuzați că au venit la muncă sub influența băuturilor alcoolice

Povestea s-a petrecut pe un aeroport din Marea Britanie. O cursă a Air Transat, programată să zboare șapte ore, de pe aeroportul din Glasgow, Scoția, la Toronto, Canada, ieri după-amiază, dar cineva a observat că piloții se comportau „ciudat”.


Polițiștii au reținut doi piloți de la bordul avionului, lăsând pasagerii și angajații aeroportului șocați când au văzut ce se întâmplă, scrie Daily Mirror.

Polițiștii au confirmat că bărbații de 37, respectiv 39 de ani, au fost arestați și vor apărea în fața unei instanțe în cursul zilei de azi. O sursă a declarat: „Se pare că piloții și alți membri ai echipajului de la bordul avionului au început să se pregătească pentru a primi pasagerii la bord. Alți membri ai echipajului au observat un comportament ciudat al lor și au sunat la poliție, pentru că păreau băuți”.

„Evident nu poți să te joci cu așa ceva și polițiștii au sosit rapid la bordul aparatului, pentru a observa care este situația”.

Pasagerii au fost trimiși, peste noapte, al hotel și au primit vouchere pentru mâncare. Urmează ca azi să urce la bordul altei curse. Aseară, târziu, compania aeriană a confirmat că a fost lansată o anchetă internă. Un purtător de cuvâtn al poliției scoțiene a spus că se investighează doi piloți ai companiei Air Transat. Deocamdată nu se fac alte precizări.

„Zborul întârziat TS725 va decola mâine și toți pasagerii au primit cazare. Piloții au fost arestați fiind suspectați că au consumat alcool, în conformitate cu Regulamentul de siguranță în transporturi 2003”, a anunțat sursa citată.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: