Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi militari americani sunt acuzaţi de violarea unei românce, în Italia. SUA cer repatrierea celor doi acuzaţi
Doi militari americani sunt acuzaţi de violarea unei românce, în Italia. SUA cer repatrierea celor doi acuzaţi

Doi militari americani sunt acuzaţi de violarea unei românce, în Italia. SUA cer repatrierea celor doi acuzaţi

Doi militari americani staţionaţi la o bază din nordul Italiei sunt acuzaţi că ar fi violat o româncă, prezentată drept prostituată. Justiţia americană cere repatrierea celor doi acuzaţi.

Militarii americani Gray Gerelle Lamarcus şi Edil Mc Cough, amândoi în vârstă de 21 de ani, sunt acuzaţi că au tâlhărit, bătut şi violat o româncă în vârstă de 24 de ani, însărcinată în şase luni, în apropierea oraşului Vicenza, scrie mediafax.ro. Femeie, prezentată drept prostituată, riscă să piardă sarcina, ca urmare a agresiunilor la care a fost supusă şi este în prezent internată într-un spital din San Bortolo, în apropierea oraşului în care a avut loc infracţiunea.

Presa din Italia informează că Statele Unite ale Americii au cerut repatrierea celor doi militari, gest care a stârnit un conflict diplomatic între Roma şi Washington. De altfel, primarul oraşului Vicenza i-a cerut deja ministrului italian al Justiţiei să oprească extrădarea celor doi acuzaţi.

Se pare că unul din cei doi militari ar fi încercat să se sinucidă, după comitarea infracţiunii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: