Evenimentul Zilei > Social > Doi jurnalişti AU MURIT în Săptămâna Luminată.Trupul fostului nostru coleg Sorin Iordache ZACE LA MORGĂ
Doi jurnalişti AU MURIT în Săptămâna Luminată.Trupul fostului nostru coleg Sorin Iordache ZACE LA MORGĂ

Doi jurnalişti AU MURIT în Săptămâna Luminată.Trupul fostului nostru coleg Sorin Iordache ZACE LA MORGĂ

Doi jurnalişti au murit în Săptămâna Luminată, fostul nostru coleg, Sorin Iordache, şi Daniel Popa. Trist este că trupul neînsuflețit al lui Sorin Cehan se află încă la morga spitalului, nefiind ridicat de nimeni, aşa cum a anunţat Florian Bichir pe pagina sa de socializare.

Doi jurnalişti au murit în Săptămâna Luminată. Primul s-a prăpădit Sorin Iordache, fost jurnalist şi revoluţionar, împuşcat în timpul evenimentelor din Decembrie 1989, care a lucrat şi la Evenimentul zilei. El s-a prăpădit joi, iar, de atunci, trupul să zace la morga spitalului Clinic Universitar.

“O veste trista. A trecut la cele vesnice fostul meu coleg Sorin Iordache. Nu mai avea pe nimeni pe lume. O ultima prietena a trimis acest mesaj sfasaietor:

Jurnalistul Sorin Iordache a murit pe 19 aprilie la Spitalul Municipal. In prezent, se află la morga spitalului, iar daca nu va fi ridicat de nimeni, va fi preluat de UMF ca material didactic. Sorin a fost împuscat la Revolutie și a lucrat in TVR, Curentul, Evenimentul Zilei, Adevarul. Am tot sunat pe la revolutionari – care ar putea sa-l preia legal si nimic…

Viata de jurnalist. Drum bun Sorine….”, a transmis Florian Bichir pe pagina personală de Facebook.

Sâmbătă dimineaţă, s-a stins din viaţă şi Daniel Popa, jurnalist cu o carieră de peste două decenii în presă şi consultant în comunicare. A publicat câteva mii de articole în domeniile social, economie şi investigaţii. A fost consilier în diverse campanii de comunicare politică şi comercială.Anul trecut a publicat, alături de soţia sa, jurnalista Camelia Popa, cartea “Sălbaticul din Balcani. Portrete de viaţă”. A lucrat, în ultimii ani, la cotidianul România Liberă.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: