Evenimentul Zilei > Monden > Documentarul Netflix „Harry și Meghan“ în centrul unui imens scandal. Imaginile care au pus pe jar presa din Marea Britanie
Documentarul Netflix „Harry și Meghan“ în centrul unui imens scandal. Imaginile care au pus pe jar presa din Marea Britanie

Documentarul Netflix „Harry și Meghan“ în centrul unui imens scandal. Imaginile care au pus pe jar presa din Marea Britanie

Noul trailer al documentarului care prezintă viața ducilor de Sussex este intens criticat. Presa din Marea Britanie susține că unele imagini nu au nicio legătură cu Prințul Harry și o Meghan Markle.

Netflix a lansat al doilea trailer de promovare a documentarului al cărui protagoniști sunt Prințul Harry și Meghan Markle. Acesta arată cum ducii de Sussex sunt urmăriți peste tot de paparazzi. Imaginile au generat însă un adevărat scandal, iar presa britanică susține că unele sunt înșelătoare.

Prințul Harry apare într-o fotografie în care este urmărit de jurnaliști însă nu se menționează că imaginea este din 2007 și că alături de el este fosta iubită Chelsy Davy și nu actuala lui soție, potrivit news.com.

Potrivit sursei citate, într-o altă imagine din trailer se prezintă un număr impresionant de paparazii. Se deduce că aceștia i-ar aștepta pe ducii de Sussex, dar de fapt fotografia a fost făcută la premiera unuia din filmele seriei Harry Potter în 2011.

O altă imagine în care este prezentată o mulțime de jurnaliști nu ar avea nicio legătură cu Prințul Harry și Meghan Markle. Ea ar fi fost surprinsă în New York, când fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, și-a părăsit apartamentul în 2019. Presa britanică mai susține și că o altă imagine prin care se dorește să se arate frenezia pararazzilor este de fapt preluată de la procesul cântăreței Katie Price.

Probleme de credibilitate

Aceste imagini folosite în trailer sunt menite să întărească afirmațiile prințului Harry care susține că s-a temut să nu aibă soarta mamei sale și că a făcut tot ce a putut pentru a-ți proteja familia.

„Am fost îngrozit… nu am vrut ca istoria să se repete. A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia“, spune prinșul Harry în documentarul Netflix.

Viața ducilor de Sussex a fost intens mediatizată în ultimii ani, dar presa britanică susține că gafele făcute de Netflix în trailerul de promovare va afecta credibilitatea celor afirmate de ducii de Sussesx, potrivit adevarul.ro.

Prezentarea documentarului

Prezentarea documentarului a fost și ea actualizată,  mai ales că acesta va fi lansat în curând pe Netflix. „Într-o serie de documentare fără precedent și aprofundată, Ducele și Ducesa de Sussex împărtășesc cealaltă față a poveștii lor de dragoste de mare profil. Pe parcursul a șase episoade, serialul explorează zilele clandestine ale curții timpurii și provocările care i-au făcut să se simtă forțați să se retragă de la rolurile cu normă întreagă din instituție.

Cu comentarii de la prieteni și familie, dintre care majoritatea nu au vorbit niciodată în public despre ceea ce au fost martori, și istorici care discută despre starea Commonwealth-ului britanic de astăzi și despre relația familiei regale cu presa, serialul face mai mult decât să lumineze povestea de dragoste a unui cuplu. , el pictează o imagine a lumii noastre și a modului în care ne tratăm unii pe alții. De la regizoarea apreciată de critici, nominalizată de două ori la Oscar și câștigătoare a unui Emmy, Liz Garbus, Harry și Meghan reprezintă o privire nemaivăzută până acum asupra unuia dintre cele mai discutate cupluri din istorie“, se arată în prezentare.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: