Documentarul Netflix cu Prințul Harry și Meghan Markle, ultima picătură pentru Regele Charles al III-lea. Video

Documentarul Netflix cu Prințul Harry și Meghan Markle, ultima picătură pentru Regele Charles al III-lea. Video Sursa foto: Arhiva EVZ

Presa din Marea Britanie spune că regele Charles al III-lea ar putea lua măsuri dure împotriva Prințului Harry și al soției sale Meghan Markle. Documentarul realizat de Netflix ar putea duce la o ruptură totală între ducii de Sussex și familia regală britanică.

Regele Charles al III-lea nu a luat nicio măsură împotriva ducilor de Sussex, deși aceștia au criticat dur familia regală britanică. Documentarul Netflix care îi are ca protagonoști pe Prințul Harry și Meghan Markle va testa însă la maxim răbdarea și bunăvoința suveranului, scrie presa din Marea Britanie.

Decizie dură

Ducii de Sussex ar putea rămâne fără tilurile nobile. Cei doi au publicat un trailer al documentarului care va apărea anul viitor pe paltforma de streaming. Acesta anunță dezvăluiri explozive despre familia regală, dar și declarații în exclusivitate de la Prințul Harry și Meghan Markle despre viața lor în Marea Britanie. În plus, prezintă imagini cu cei doi din copilărie și până în prezent.

„Cred că acesta va fi primul său test adevărat ca și rege. Cred că va trebui să ia măsuri serioase, deoarece până acum a fost foarte blând în ceea ce îi privește pe băieți. S-ar putea să fie nevoit să le ia toate titlurile“, a declarat Charlotte Griffiths, editorul publicației Mail on Sunday.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ruptură totală

Tot presa din Marea Britanie scrie că în acest documentar, Prințul Harry va vorbi și despre relația dificilă pe care o are cu fratele său William. Potrivit sursei citate Regele Charles al III-lea va trebui să îi ia partea lui William care va fi viitorul rege al Marii Britanii. Pentru a-i retrage însă titlul de duce de Sussex fiului său, regele trebuie să solicite mai întâi permisiunea Parlamentului, potrivit express.co.uk.

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la toate funcțiile și îndatoririle pe care le aveau în rândul familiei regale în urmă cu doi ani. Nu însă și la titlul nobiliar. Cuplul, care a decis să lase în urmă viața publică, locuiește acum în SUA împreună cu cei doi copii.

Tot mai multe voci susțin că Meghan Markle s-a aflat în spatele deciziei, deoarece nu a putut suporta controlul excesiv din partea familiei regale și limitele impuse stilului de viață cu care era obișnuită.