Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle nu a fost primită cu brațele deschise la Palatul Buckingham. Ce a spus o apropiată a reginei Elisabeta a II-a
Meghan Markle nu a fost primită cu brațele deschise la Palatul Buckingham. Ce a spus o apropiată a reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle nu a fost primită cu brațele deschise la Palatul Buckingham. Ce a spus o apropiată a reginei Elisabeta a II-a

Nașa prințului William nu a văzut cu ochi buni relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Și-a spus opinia chiar și în public cu puțin timp înainte de nunta celor doi.

Una dintre cele mai apropiate asistente ale Reginei Elisabeta a II-a și nașa prințului William a declarat că mariajul dintre Prințul Harry și Meghan Markle se va sfârși în lacrimi. Afirmațiile au fost făcute chiar înainte de nunta celor doi.

Scandal uriaș

Susan Hussey, cunoscută pentru replicile sale acide este acum în centrul unui mare scadal cu implicații rasiale. Ea a întrebat-o pe Ngozi Fulani, născută în Marea Britanie și președinta unei organizații de caritate care luptă împotriva abuzului domestic, din ce parte a Africii este. Deși lucra la Palatul Buckingham de peste 30 de ani și a fost păstrată de regele Chlarles al III-lea după moartea reginei, acum a fost nevoită să demisioneze. Oficialii de la Palatul Buckingham au emis un comunicat de presă în care și-au cerut scuze public pentru incident.

Odată cu acest scandal au revenit în actualitate acuzațiile făcute de Meghan Markle în timpul interviului acordat celebrei Oprah anul trecut. Atunci, ducesa de Sussex a susținut că un apropiat al Familiei Regale și-a exprimat îngrijorarea cu privire la cât de închisă ar fi culoarea pielii fiului ei Archie atunci când acesta s-a născut. Nu a vrut însă se spună și despre cine este vorba.

Ruptură totală

Într-o carte publicată de Tom Bower în această vară și care prezintă relația dintre prințul Harry și Meghan Markle se menționează că Susan Hussey nu a văzut cu ochi buni relația dintre cei doi și chiar ar fi criticat-o pe ducesa de Sussex. Ea ar fi spus la o întâlnire oficială cu mai mulți directori de teatru că aceată relație se va sfârși în lacrimi, potrivit express.co.uk.

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la toate funcțiile și îndatoririle pe care le aveau în rândul familiei regale în urmă cu doi ani. Cuplul, care a decis să lase în urmă viața publică, locuiește acum în SUA împreună cu cei doi copii.

Tot mai multe voci susțin că Meghan Markle s-a aflat în spatele deciziei, deoarece nu a putut suporta controlul excesiv din partea familiei regale și limitele impuse stilului de viață cu care era obișnuită.