Razvan: Unde se pot face in regim de urgenta analizele pentru casatorie, respectiv cele care depisteaza sifilisul, HIV-ul si tuberculoza? In cate ore le pot primi cel mai repede?
„Incercati la Spitalul „Victor Babes”, in cadrul ambulatoriului. In maximum patru ore primiti rezultatele. Mai puteti apela si la Policlinica Avrig ori la centre private, precum MedLife sau Medsana. Costurile variaza intre 60 si 100 de lei”.

Mirel: Unde pot face o interventie laparoscopica? Care sunt centrele de stat cele mai bune si cele mai cunoscute? Cam cat costa o astfel de interventie in regim privat?
„Aceasta interventie se efectueaza de obicei in marile centre de chirurgie. Incercati la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, Spitalul de Urgenta Floreasca sau la Spitalul Militar. In privat, va puteti adresa Spitalului Euroclinic. Preturile difera in functie de clinica aleasa, de zilele de spitalizare si de gradul de confort. Era mai potrivit daca ati fi precizat si zona asupra careia doriti sa se intervina laparoscopic. Suplimentar, va pot spune ca aceasta metoda interventionala este una moderna si are rolul de a reduce traumatismul chirurgical”.