Evenimentul Zilei > Actualitate > Doar în AFRICA poţi vedea aşa ceva. BIZARERIILE care şochează, dar fac parte din cotidian
Doar în AFRICA poţi vedea aşa ceva. BIZARERIILE care şochează, dar fac parte din cotidian

Doar în AFRICA poţi vedea aşa ceva. BIZARERIILE care şochează, dar fac parte din cotidian

În Africa se pot vedea lucruri care sunt banalităţi pentru oamenii locului, dar curiozităţi fără nicio explicaţie pentru restul lumii.

Totul pare în această parte a lumii altfel decât în restul mapamondului. Viaţa de zi cu zi, relaţiile interumane, inclusiv cele de amor, pentru un occidental sunt cu totul neobişnuite.

Visboo.com a realizat o colecţie incredibilă cu imagini pe care le poţi vedea doar în Africa. Însă, deşi pentru ceilalţi care şocant, trebuie spus că acestea fac parte din cotidian, iar locanicii nu văd nimic neobişnuit în ele. 

Urmăriţi în galeria foto de mai sus imagini incredibile cu realităţi coditiene din Africa.


Cum arată o zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia | GALERIE FOTO

O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia O zi din viaţa unui medic la ţară, în Rusia 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.