Evenimentul Zilei > Monden > Diva divelor revine în televiziune după câţiva ani pe tuşă: „Sunt prezentatoare!” Bombă
Diva divelor revine în televiziune după câţiva ani pe tuşă: „Sunt prezentatoare!” Bombă

Diva divelor revine în televiziune după câţiva ani pe tuşă: „Sunt prezentatoare!” Bombă

Lovitură de senzaţie pe piaţa media odată cu anunţul conform căruia celebra cântăreaţă Adele va fi prezentatoarea emisiunii „Saturday Night Live” (SNL).

Presa din Statele Unite ale Americii a dat marea veste, iar la această oră ştirea a făcut deja ocolul planetei.

Fanii celei pe care o cheamă Adele Laurie Blue Adkins sunt fericiţi, iar producătorii emisiunii estimează că aducerea ei va garanta audienţe remarcabile.

Pentru cei care sunt mai puţin familiarizaţi cu activitatea artistei, trebuie spus că Adele este o cântăreață, compozitoare și textieră britanică.

Melodiile ei au miliarde de vizionări pe YouTube, iar vocea ei incondundabilă a transformat-o rapid într-un star internaţional.

Printre alte premii de prestigiu în industria muzicală, Adele a fost numită „Talentul anului 2008” în urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008.

Zvonuri despre lansarea unui album

Mai trebuie menţionat că Adele revine în lumea spectacolului după o pauză de mai mulţi ani în care a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor.

Odată cu anunţul despre postul de prezentatoare a celebrei emisiuni de televiziune SNL, au apărut şi primele semnale despre lansarea unui nou album.

Britanica a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că va prezenta cunoscutul show de scenete umoristice începând de sâmbăta, 24 octombrie.

Totuşi, multe publicaţii au interpretat ştirea doar ca pe o strategie de promovare a unui nou album pregătit la 5 ani după după „25”, care s-a bucurat de un succes enorm.

Noul album aflat în lucru ar putea avea titlul „30”, conform tradiţiei de a-şi intitula lansările discografice în funcţie de vârsta pe care o are.

Primele reacţii ale artistei

De-a lungul carierei, Adele a câştigat 15 premii Grammy, dar nu a mai participat la o emisiune televizată din anul 2016.

Astfel, spre surprinderea tuturor, interpreta hitului „Rolling in the Deep” nu va fi doar invitata muzicală a emisiunii, cum a fost Taylor Swift.

Invitata muzicală a ediţiei din 24 octombrie va fi cântăreaţa H.E.R., iar Adele se va ocupa doar de prezentarea show-ului Saturday Night Live.

„Sunt foarte emoţionată! Şi absolut îngrozită! Va fi prima dată când sunt prezentatoare!

Mi-am dorit mereu acest lucru la un moment dat, dar nu am găsit timpul potrivit!”, a scris Adele pe Instagram.

De asemenea, ea a reamintit că în urmă cu 12 de ani, când încă era o necunoscută în Marea Britanie, a cântat la „Saturday Night Live” câteva piese din albumul său de debut „19”, cu care a devenit populară, înainte de a dobândi consacrarea cu al doilea album, „21”.

sursa: Agerpres

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: