Evenimentul Zilei > Monden > Noua Adele își fascinează fanii cu o ținută inedită de carnaval
Noua Adele își fascinează fanii cu o ținută inedită de carnaval

Noua Adele își fascinează fanii cu o ținută inedită de carnaval

Cântăreața Adele, acum în varianta slim fit (adică la jumătate din greutatea cu care s-a lansat în muzica pop de înalt nivel) a improvizat un carnaval în grădina vilei sale din Beverly Hills, fără nu a uitat să dea siluetei sale de silfidă toată atenția pe care o merită.

 

Practic, nimic nu mai amintește de artista criticată de mulți pentru formele mai mult decât generoase, în afara trăsăturilor frumoase ale feței, ce au caracterizat-o dintotdeauna. Însă în noua sa formulă, (mult) mai suplă, mai sexy, mai apetisantă, Adele are cu ce se mândri, drept pentru care valorizează orice ocazie de a arăta lumii că acum chiar are cu ce.

Cea mai recentă postare a sa pe contul de Instagram a pus pe jar comunitatea extrem de numeroasă a admiratorilor săi. Fotografiată în grădina vilei sale din Beverly Hills (care valorează amețitoarea sumă de 9,5 milioane de dolari), Adele a recreat o ținută demnă de un carnaval brazilian, purtând colanți mulați, un sutien în culorile drapelului jamaican și un impresionant accesoriu din pene galbene pe cap, deasupra părului coafat în exoticele dreadlocks de inspirație africană. Totuși, explicația pe care a dat-o pe rețelele sociale este patriotică și vorbește, de fapt, de un alt carnaval faimos, Notting Hill din Lodra, a cărui ediție anuală fizică a fost anulată în 2020, el desfășurându-se doar online.

Reacțiile primite de artistă au fost cum nu se poate mai diverse: de la fani care au lăudat-o pentru cât de mult a slăbit și cât de bine arată, până la mesaje în care se insinua că profită de mișcările de revoltă contra rasismului ale care au inflamat mapamondul anul acesta, până la comentarii cu observația că seamănă leit cu Katy Perry.

Mesajul Adelei este mult mai simplu, însă, decât toate aceste supoziții: „Fericită cu ceea ce ar fi putut carnavalul Notting Hill din iubita mea Londră”, aluzie atât la carnavalul desfășurat online, anul acesta, din cauza pandemiei, dar și la faptul că, deși s-a stabilit în America, păstrează încă o legătură afectivă cu țara sa natală, informează https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8679915/Adele-shows-flat-stomach-halterneck-bikini-seven-stone-weight-loss.html.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.