Evenimentul Zilei > Social > Distracția de Sărbători le-a îmbogățit cazierele
Distracția de Sărbători le-a îmbogățit cazierele

Distracția de Sărbători le-a îmbogățit cazierele

Legea n-a ținut cont de cardurile pline, rochiile scumpe sau petrecerile desprinse din filme

● Kevin Hart, unul dintre cei mai buni actori de comedie de la Hollywood, a început anul în trombă pe şoselele din Los Angeles. Oprit de poliţişti şi întrebat dacă a consumat substanţe interzise, actorul le-a spus direct: „Nu vă mai pierdeţi timpul cu prostiile astea, sunt beat mort!”. Vedeta a fost nevoită să plătească o cauţiune de 5.000 de dolari pentru a fi eliberată din arest.

● Charlie Sheen, celebru datorită rolului din seria „Doi bărbaţi şi jumătate”, nu a reuşit să scape de ochii ageri ai legii şi a mai bifat şi el încă un arest la cazier. Motivul este simplu: conducere sub influenţa alcoolului, în compania unor domnişoare cu „meserii neortodoxe”.

● Lindsay Lohan, clientă veche a oamenilor legii, nu a putut lipsi de la Revelionul organizat în spatele gratiilor. După mai multe pahare, actriţa a vrut să-şi dovedescă abilităţile impecabile de şofer, însă acuzaţiile de conducere în stare de ebrietate, şofat fără permis de conducere şi posesie de narcotice au scos din buzunarul lui Lindsay numai puţin de 25.000 de dolari pentru cauţiune.