Evenimentul Zilei > Justitie > Dispută între denunțătorul lui Toni Greblă şi Adrian Ursu: Ați venit să vă bateți joc de noi?
Dispută între denunțătorul lui Toni Greblă şi Adrian Ursu: Ați venit să vă bateți joc de noi?

Dispută între denunțătorul lui Toni Greblă şi Adrian Ursu: Ați venit să vă bateți joc de noi?

Denunțătorul lui Toni Greblă, avocatul Adrian Georgescu Onoriu, invitat la emisiunea "La ordinea zilei" a postului Antena 3, a avut o dispută cu jurnalistul Adrian Ursu.

Totul a început atunci când denunțătorul a precizat că Toni Greblă nu l-a contactat niciodată direct și că a discutat doar cu intermediarul acestuia.

Iată, mai jos, schimbul de replici dintre Adrian Ursu şi Adrian Georgescu Onoriu:

"Dana Grecu: De unde știți dumneavoastră că Toni Greblă este în povestea cu caprele?

Adrian Georgescu Onoriu: Lucrurile stau în felul următor. În septembrie 2014 când Toni Greblă avea calitatea de judecător la CCR, intermediarul m-a însoțit la București pentru a-mi face cunoștință cu domnul Greblă. Această întâlnire nu s-a mai finalizat. Eu am crezut că acest intermediar blufează și i-am zis: sună-l în prezența mea. În momentul în care am văzut că și-a deschis agenda telefonului, îl apelează pe Toni Greblă și îi aud vocea, la ce concluzie credeți că am ajuns? Faptul că Toni Greblă și intermediarul se cunoșteau.

Adrian Ursu: Vorbind ce? Care era dialogul dintre ei?

Adrian Georgescu Onoriu: … despre solicitarea acestui intermediar de a ne întâlni cu Toni Greblă.

Adrian Ursu: Domnule avocat, Dana Grecu v-a pus o întrebare foarte precisă la care dați niște răspunsuri crezându-ne pe noi proști. Dumneavoastră ați venit aici să vă bateți joc de publicul nostru și de noi sau pentru a ne da niște răspunsuri? Faptul că cineva are numărul altcuiva în agendă și îl sună este o dovadă că este parte dintr-o infracțiune? Am câteva întrebări precise pentru dumneavoastră. Sunteți agent acoperit?

Adrian Georgescu Onoriu: Nu.

Adrian Ursu: Sunteți avocat de drept penal?

Adrian Georgescu Onoriu: Da, din 1997.

Adrian Ursu: Ați încercat să deveniți procuror și ați fost respins cu o medie rușinoasă?

Adrian Georgescu Onoriu: Am încercat de două ori.

Adrian Ursu: … și ați picat jalnic. 5 vi se pare o nota onorantă pentru cineva care spune că are multă experiență? (…) Revin. Dumneavoastră ne spuneți că dovada implicării în afacerea caprelor este faptul că cineva în septembrie v-a spus că ar vrea să se întâlnească Toni Greblă cu dumneavoastră și acel cineva v-a spus că reprezintă interesele lui Greblă fără ca el să apară în această poveste? Asta ne spuneți?

Adrian Georgescu Onoriu: Văd că nu mă lăsați să termin de vorbit."

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: