"Îmi e greu să vă spun doamnă, că eu v-am ales când erați domnișoară și asta înseamnă că membri partidului nostru evoluează, că nici eu nu mă consider bătrân, mă consider vârstnic. Liberalii nu îmbătrânesc, cine a îmbătrânit înainte de vreme știm pe unde sunt, la un partid care încă se consideră liberal (Călin Popescu Tăriceanu, co-președintele ALDE – n.r.)", 

Despre PNL, Mircea Ionescu Quitus a afirmat că nu a fost niciodată mai puternic ca astăzi, drept urmare unii politicieni n-au de ce să le plângă liberalilor de milă în aparițiile televizate.

"Văd pe la televiziuni că s-au adunat niște tovarăși care plâng cu lacrimi de crocodil pentru partidul nostru. Eu vreau să le transmit un mesaj: am fost președintele și am trăit bine în acest partid și am plecat ca președinte al tineretului național liberal (…) Când auzim numele Brătienilor trebuie să ne ridicăm în picioare. Noi suntem urmașii Brătienilor! PNL niciodată nu a fost așa de puternic ca astăzi!”, a afirmat Quintus.

Quintus și-a încheiat discursul cu un mesaj special pentru liberali: "Dumnezeu este liberal!".

CNC al PNL s-a reunit, sâmbătă, pentru a o valida în funcția de președinte unic pe Alina Gorghiu și pentru a lansa programul de guvernare al partidului.