Gheorghe Dincă a negat, joi, acuzațiile de omor și a aruncat o nouă bombă în dosar: ar fi fost forțat de mai mulți polițiști să mintă.

Criminalul din Caracal, după luni de închisoare, a șocat din nou pe toată lumea din Tribunal, dar de această dată nu prin declarațiile sale, ci prin comportamentul bizar pe care l-a afișat față de părinții fetelor dispărute.

„A început să tremure, să plângă și să spună că el nu a făcut nimic, nu le-a ucis. Însă, când a fost întrebat ce a făcut cu ele, nu a spus nimic, s-a prefăcut că îl ia tremuratul și leșinul. Asta sub privirile îngrozite ale familiei fetelor, care plângeau în hohote.

Nu este corect față de acei părinți amărâți, pentru că ei se agață de orice speranță, orice cuvânt al acestui monstru, pentru a crede că fetele trăiesc.

Faptul că nu au un mormânt la care să își plângă copilele le alimentează și trăiesc cu speranța că într-o bună zi, Alexandra și Luiza or să apară”, scriu jurnaliștii de la playtech.ro.

Reamintim că procesul a avut loc săptămâna trecută, iar următorul termen va fi pe data de 3 iunie și probabil vor ieși la iveală mai multe detalii despre declarațiile controversate făcute de bărbat.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din “cazul Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.