Evenimentul Zilei > Actualitate > Dincă, batjocorit în spatele gratiilor. Criminalul a vrut să se sinucidă
Dincă, batjocorit în spatele gratiilor. Criminalul a vrut să se sinucidă

Dincă, batjocorit în spatele gratiilor. Criminalul a vrut să se sinucidă

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă în spatele gratiilor. Mai exact, susține profilerul care a stat de vorbă cu monstrul din Caracal, Dincă a încercat acest lucru de patru ori de când se află în arest.

Ultima dată, unul dintre motivele care au dus la tentativa de suicid ar fi faptul că Gheorghe Dincă a fost înjurat şi batjocorit în Penitenciarul Craiova, acolo unde a fost transferat după ce procurorii DIICOT l-au trimis în judecată în dosarul Caracal.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Procesul se va desfăşura la Tribunalul Olt, dar Dincă a cerut transferul. Până la luarea unei decizii, s-au luat măsuri fără precedent pentru a se evita linsajul lui Dincă în penitenciar. Este tinut departe de deținuții periculoși din închisoare.