Ioan Andone, tehhnicianul echipei Dinamo, a afirmat că ar fi putut să-i ia locul lui Marius Șumudică, pe banca Astrei Giurgiu, în perioada în care antrenorul campioanei a fost suspendat. Mai mult, „Fălcosul” i-a transmis lui Șumudică să nu uite că el i-a relansat cariera de jucător.

„Ce să explic eu? Să-i spun lui Șumudică faptul că eu puteam să fiu la Astra anul trecut când era suspendat? Ce să-i spun eu? L-am avut jucător. Mie mi-e rușine. Pe Şumudică cine l-a făcut fotbalist? Ia întreabă-l. Când l-am adus nu-i venea să creadă. M-a întrebat: Mi-ai obţinut dezlegare de la Hunedoara? Eu l-am adus la Divizia A, la Sportul, altfel rămânea pe acolo, prin Divizia B", a spus Andone.

Marius Șumudică a replicat și a spus că este dispus să vină la Dinamo, dacă Andone vrea să o preia pe Astra Giurgiu.

„Vreau să-l informez, cu tot respectul, că nu el m-a făcut fotbalist, ci Cornel Jurcă, la Sportul. Andone m-a găsit la Hunedoara, eram acolo împrumutat un an de Sportul, nu m-a adus el la Corvinul. Dacă tot spune că ar fi putut să fie antrenor la Astra și își dorește atât de mult, sunt disponibil în orice moment să facem schimb, să vină el la Astra și eu la Dinamo. Eu doar am comentat niște întrebări puse de jurnaliști, atât tot. Nu vreau nici o polemică în acest moment cu nimeni", a afirmat Șumudică.

Te-ar putea interesa și: