Dinamo a remizat, luni seară, în etapa a 15-a a Ligii I, pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 0-0. „Câinii” au ratat șansa de-a lega două victorii consecutive, după ce, în runda precedentă, se impuseseră pe teren propriu, 3-0 cu Juventus București. Echipa din Ștefan cel Mare este pe locul al 7-lea, cu 21 de puncte, la două distanță de FC Viitorul, formația care ocupă cea de-a 6-a poziție, ultima care asigură prezența în play-off.

Miriuță, o victorie în cinci meciuri

Mecanismul „roș-albilor” scârțâie din toate încheieturile, iar soluția Vasile Miriuță este deja pusă la îndoială de suporteri. Tehnicianul are în palmares un singur succes în cinci etape și, paradoxal, poate lucra într-o liniște relativă pentru că la nivelul conducerii, Dinamo pare o formație părăsită.

Adrian Mutu a demisionat din funcția de director general, iar „câinii” nu au nici la această oră un șef la pupitrul de comandă.

În „Groapă” ar putea ajunge Cornel Șfaițer, conducătorul celor de la FC Botoșani, cel care a anunțat, ieri, că este dinamovist „de mic”. Cornel Dinu, fostă glorie a dinamoviștilor, a răbufnit după ultima evoluție a „roș-albilor”. „Dinamo are șanse mici să prindă play-off-ul. E cea mai slabă generație din istoria lui Dinamo”, a spus „Procurorul” la Telekom Sport.