Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinamo, alături de Ludovic Vieru. Fanul care a purtat însemnele clubului pe muntele Kilimanjaro este grav bolnav
Dinamo, alături de Ludovic Vieru. Fanul care a purtat însemnele clubului pe muntele Kilimanjaro este grav bolnav

Dinamo, alături de Ludovic Vieru. Fanul care a purtat însemnele clubului pe muntele Kilimanjaro este grav bolnav

Potrivit site-ului oficial al clubului, Dinamo a anunțat că va dona jumătate din încasările provenite din vânzarea biletelor cu ACS Poli Timişoara sportivului ieşean Ludovic Vieru, care este și suporter al formației din Ștefan cel Mare.

Ludovic Vieru a fost diagnosticat de curând cu borelioză (boala Lyme). Din păcate, afecțiunea i-a fost descoperită târziu și a evoluat spre un diagnostic mai complex, denumit Multi Infection Syndrom. Astfel, împătimitul fan al „câinilor” va trebui să meargă la o clinică din Germania, singurul loc de specialitate, pentru a se trata.

„A fluturat steagul PCH cu chipul lui Cătălin Hîldan pe cel mai înalt vârf din Africa, Uhuru Peak, de pe muntele Kilimanjaro. Ludovic Vieru, alpinist din Iaşi şi suporter declarat al echipei din Ştefan cel Mare, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor dinamoviştilor, pentru că o banală căpuşă i-a dat viaţa peste cap. Diagnosticat cu borelioză, Ludovic Vieru este acum în stare gravă, la o clinică în Germania, şi are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră, de sprijinul tuturor suporterilor. Clubul din Ştefan cel Mare anunţă prin intermediul site-ului oficial că va dona 50 la sută din încasările provenite din vânzarea biletelor la următorul meci pe teren propriu în Liga I, cu ACS Poli Timişoara, pentru alpinistul cu inimă de dinamovist, care luptă pentru viaţă într-un spital din Germania”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al FC Dinamo.

Mai mult, Dinamo – ACS Poli Timişoara se va juca, luni, de la ora 21:00, în etapa a IV-a a Ligii I.