Dieta lui Florin Dumitrescu. Vedeta de la Antena 1 a slăbit 10 kilograme într-o lună. “Există viaţă şi fără cartofi prăjiţi“

Sursa foto: Facebook

Florin Dumitrescu a recunoscut că s-a îngrășat în perioada pandemiei și că a apelat la o dietă drastică cu varză crudă. Cheful de la Antena 1 a reușit să slăbească 10 kilograme într-o lună și a mărturisit că există viață și fără alimente nesănătoase.

Florin Dumitrescu a mărturisit că își dorește să slăbească, iar dieta cu varză crudă face minuni pentru el. Cheful de la Antena 1 a declarat că pandemia i-a adus câteva kilograme în plus.

„ Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…’, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Florin Dumitrescu a povestit că încearcă un regim care se bazează pe consumul exclusiv a trei alimente. În primele zile, bucătarul a mâncat doar varză crudă, iar în următoarele zile a adăugat orez fiert și piept de pui preparat la grătar.

În a zecea zi, Florin Dumitrescu a gustat doar legume proaspete sau preparate la grătar. Cu acest regim alimentar strict, cheful a scăpat de 10 kilograme în doar 4 săptămâni.

Dieta lui Florin Dumitrescu

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli.

Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată.

În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui“, spunea atunci Florin Dumitrescu.

După această dietă, Florin Dumitrescu a realizat că regimul la care a apelat a fost foarte bun și pentru sănătate, nu doar în lupta cu kilogramele în plus.

Regimul care i-a schimbat viața

„Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac.

Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros.

Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, că stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate“, explica acesta.

Cu toate astea, bucătarul a mai adăugat câteva alimente în rețetele lui de zi cu zi.

„Nu îmi este greu deloc să am în faţa ochilor diverse bunătăţi pentru că le ştiu foarte bine gustul şi nu mai este nici o surpriză.

Le-am gătit de foarte multe ori şi nu mai sunt tentat să descopăr savoarea, căci nu e ceva nou. Totuşi, dacă îmi e prea poftă, voi gusta o linguriţă şi îmi va fi de ajuns. Aleg îngheţata în defavoarea oricărui alt desert şi profit de orice combinaţie în materie de fructe. La mine în casă mereu s-a mâncat sănătos, eu eram excepţia. Acum suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.