Liviu Dragnea a pus șorțul de bucătar în cui. Gospodinele s-au lămurit repede

Liviu Dragnea a pus sortul de bucătar în cui după 27 de ediții pe YouTube sursa foto: Liviu Dragnea / captura video, Bucătăria de acasă

Viața în afara PSD nu pare să-i priască lui Liviu Dragnea. Nimic din ce a încercat, din momentul în care a fost eliberat din pușcărie, nu îi iese. Dintr-un baron politic de succes în fața căruia făceau temenele mai toți puternicii României, a ajuns un oarecare. Iar pe ce pune mâna strică, fie că este vorba de partidul APP, de relațiile amoroase și, mai nou, de emisiunile culinare.

Show-ul culinar al lui Liviu Dragnea nu a avut succesul scontat, iar numărul vizionărilor a început să scadă din ce în ce mai mult. De la 520 de mii de vizualizări, la primul episod, la puțin peste 20 de mii de vizualizări la ultimul.

Calitatea rețetelor și tehnicile culinare ale bucătarului Dragnea au fost contestate de cei care se mai peicep la bucătăreală. Iar acest lucru a fost de ajuns să alunge gospodinele pe care se baza audiența sa.

Un specialist în gastronomie a remarcat greșeli în rețeta de pilaf pe care a prezentat-o fostul politician și i-a dat câteva recomandări menite să-l ajute să-și îmbunătățească tehnica.

„Pune mazărea odată cu ceapa! Nu se va găti dacă o pui ultima, sau fierbe-o separat și folosește supa. Pune cimbrul aproape de final. Dacă îl pui la început riști să-ți amărască mâncarea”, comenta Răzvan Cucui, fondator al revistei „Bucătăria pentru toți”, despre gafele lui Dragnea.

Așa se face că gospodinele, de vârsta a doua spre a treia, care stăteau ciopor în fața ecranelor computerelor, la primele ediții, cu creionul și carnetul pregătite să nu scape din secretele culinare ale fostului lider PSD, au început să-și caute alți idoli în bucătărie. S-au lămurit rapid că rețetele nu sunt chiar „de la mama de-acasă”, așa cum promitea, ca pe vremea campaniilor electorale.

Dragnea a pus șorțul de bucătar în cui

Drept urmare, după 27 de ediții pe canalul de YouTube, nici măcar 30, un număr rotund, Liviu Dragnea a agățat șorțul de bucătar în cui, așa cum a făcut și cu costumul de politician. La acesta din urmă a renunțat după ce a încercat câteva combinații necâștigătoare, din start, cu partidul lui Codrin Ștefănescu sau cu formațiunea Dianei Șoșoacă.

Scos pe tușa politicii, repudiat de vechii tovarăși de luptă, social-democrați sau suveraniști, lui Liviu Dragnea i-au mai rămas doar amintirile. Amintiri frumoase, cu statul paralel, cu Victor Ponta, cu Ludovic Orban și Crin Antonescu, sau de la partidele de vânătoare unde bătea la fund, cu vergeaua, baronii locali neascultători din PSD.

Amintiri pe care le împărtășește cu cei ce vor să-l asculte, fie la o partidă de table în parc, cu campionii asociației de proprietari, fie la o halbă de bere, cu vecinii de la bloc, în cârciuma din cartier:

„Ehe, pe vremea mea…măi tată, mă…”